Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Beyler herkese selam umarım hafta sonunuz güzel geçmiştir...
bildiğiniz üzere kartepe seferine çıkan ekip için şunları söyleyeilirim Hakan istanbuldan kartepeye kadar sorunsuz çevirmiştir fakat kartepenin ağır şartları altında ezilmemiş otele kadar çıkmıştır sonra dönüşü trenle yapmıştır
daha çok çalışmasını tavsiye ederek başarılarının devamını dilerim...
Koray Karaman çok üst seviyede performans göstererek Zirveye kadar çıkmıştır hemde iyi bir derece ile fakat dönüşte yaşadığı şanssızlıktan dolayı ( teknik arıza )
trenle dönmüştür kendisini tebrik eder başarılarının ve çalışmalarının devamını dilerim...

Scudo
merhabalar dostlar,
sağlık sıhhat ve neşe dolu bir hafta dileklerimle uzun süren bir seyahat döneminden sonra tekrra sizlerle birlikte olmanın sevinci ile hepinizi kucaklıyorum.

ayrı kaldığımız dönem sürecinde forum sayfaları almış başını gitmiş maşallah,umarım herkes keyifli ve mutlu bir şakilde pedallarını ceviriyordur.

şu anda ofise geldim giydiğim gömleğimin yakası ve taktığım kravat boğazlıyor gibi beni.bu bir kaç gün daha sürecek gibi. :( :ci:

en kısa sürede görüşmek üzere diyerekten beni bekleyen yoğun ofis çalışma temposuna kolları sıvıyorum.
sevgilerle ;)

Aytekin abi tebrikler. Gerçi bu senin ikinci ve sana çerez. Asıl tebrikler Hakan'la Koray'a iyi iş başardılar bravo. Ayrıntıları ve fotoları bekliyoruz.

• Beğen
Tepkiler: Aytekin Erzan
@Nedret Günaydın

Hoşgeldin kaptan. Çarşamba akşamı görüşürüz.

millet nerelerdesiniz yawww ;)

arkadaşlar yazın başında benim formamı bir berber arkadaşa vermiştik numune olarak 2 ayı geçmiştir herhalde.ben formamı istiyorum ve bu arkadaşlara ulaşabileceğim telefon numaralarını bilen varmı.?

• Beğen
Tepkiler: Selim Siliğ
@Nedret Günaydın

Vay kaptan hoşgeldin :) Abi senin formayı Serhat abiden aldılar biliyorum. Öyle bir konuşma geçmişti Süleyman abiyle aramızda yanlış hatırlamıyorsam. Yine de özelden atıyorum Volkan abinin numarasını, ona bir sorarsın.

Selam Dostlar;

Kaptan hoşgeldin uzun zaman oldu görüşmeyeli en kısa zamanda tura bekliyoruz.;)

Bu arada dostlar Sefa ve Aytekin abi akşam floryada olucaklar meydanın orda.Geç olmadan yazıyım dedim herkes bilgilensin.

• Beğen
Tepkiler: Aytekin Erzan
@Aytekin Erzan

Siz Sultanahmet'e gelseniz de be abi, Samet'le sözleştik demin eve gitti. İftardan sonra Sultanahmet'te buluşacağız. gelin size de değşiklik olsun bi ortaköy yaparız ordan geliriz sonra da :)

@Nedret Günaydın

kaptan hoşgeldin :D gönül bahçemize:D sefalar getirdin çarşamba günü görüşmek üzere

günaydın avrupalı pedalşörler gününüz aydın ola, hayırlı işler bol kazançlar.:D

mecidiyeköyde hava ıslak, şırıl şırıl yağmur yağıyor.

• Beğen
Tepkiler: Hakan Durmuş
@Aytekin Erzan

Çarşambaya görüşürüz o zaman abi ;)

Bu arada çarşamba turuna iftar düzenliyor muyuz? Volkan abiler de gelecek çünkü, bilginize...

Eğer iftar düzenleyeceksek ben önden giderek nevale alıp sofra vs. kurma işini yaparım çalışanlar ve dolayısı ile ucu ucuna yetişecek olanlar için, yanıma bir kişi daha gelsin yeter. ;)

Bir elleri görelim bakalım ona göre düzenleriz organizasyonu.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri