Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
yaa varyaa yarımm saattir ne olup ne bittigini anlayabilmek için okuyoyum yazılanları:)
kimler gidiyor nereye gidiyor amma karışmış ortam:D
ilk okumaya başladım bogaz turu.hı dedim tamam iyi gideriz:D
bir iki sayfa geçtim,ana tur avcılara dönmüş:) tamam abi onada eyvallah.
biriki sayfa daha,hoppalaaaaa floryada kalıvermişiz:D
sizlerle nereye olursa pedallarım canım arkadaşlarım benim. yeterki müsayit olayım.
çarşambayı kaçırdık mesela.okudugum kadarıyla güzel vakit geçirmişsiniz.
hadi görüşürüz dostlar.

@Sefa Yıldız

Sefa Aytekin abi ve ben karşıda pedallayacağız cumartesi günü. Cm var ardından da derneğin etkinliği ama bize belli olmaz delilk de yapabilir orda. İsterseniz hep beraber geçelim karşıya.

@Sefa Yıldız

sefa şu sayfandaki yani imza kısmındaki , sayfada sol alta oluşan fürgülü oradan kaldır lütfen gözümüze hoş gelmiyorrrrrrrrrrr:D

Senın sevgını ancak senı seven anlar ayhan ABiiiiiiiiii :D kalsın ya bişey olmaz ben çok sevdim :D

bu bir nüans olmalı, yani hata ama kişi bu nüansı zamanla sever ve benimser.nüans fotoğraf dilinde hata yapılma şeklidir.:D

@Onur Berberci

dün güzeldi onur gelebilseydin dahada güzel olurdu
1. matrix'le beşaktaş tarafında bi gösteri yaptım ufak bişeydi ama burak hayran kaldı :D
2. arka tekerden sebebi tam belli lmayan bi ses gelmeye bşladı ara ara
3. viteslerimden bazen sıkıntı yaşadım.
Tabiki bunlar aytekin abi ve Sefa varken moralmen çokda önenmli olmadı :)
4. kalça bölgesinde oluşan sele sebebli ağrıda şu an acısını hissettiriyor. :D:D:p

Sizinle tanıştığıma çok memnunum :) Güzel bir geceydi, herkese teşekkürler. İnşallah bundan sonra daha sık aranıza katılırım.
Onur abiye, bizle yolda tanışıp sizinle tanışmamıza vesile olduğu için ayrıca teşekkürler :).

• Beğen
Tepkiler: Onur Berberci
ya ben bişey diyecektim unuttum bu one of the Selims kızdırdı beni
ha aklıma geldi
evet çok süper bir tur oldu farkındaysanız her geçen turumuz daha bi güzel oluyor Allah nazarlardan korusun hemen bi nazar boncuğu alalım...
Sevgili Okyay ların katılımı ve yeni arkadaşlarla birlikte herşey çok güzeldi hepinizi öpüyorum...

Sefa sende epilady şarzı varmıydı ince uçlu benimkini bulamıyorum....

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri