Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Dünden sonra bugun kimsenin çıkmaya niyeti yok galiba:D:D Hala baldırlarım ağrıyo ya meğersem biz kısa turlarla kendimizi kandırıyormuşuz iyi oldu ama açtık bacakları güzel turdu yaradı.Eve gelirken bayılıyodum az daha açlıktan zor attım eve kendimi:D

Scudo
akşam kaçta çıkıyoruz bu arada dün gece giden herkesi tebrik ediyorum gelmek isterdim de ufak bi izin işim vardı.:D

• Beğen
Tepkiler: ayhan248
merhaba pedalşörler henüz şirkete yeni döndüm, kimseden ses seda yok.kaptanlardanda haber yok. selim kardeşim florya-avcılar istikametine tur düzenleyelim. ayrıca liste yapılsın tura gelecek olanların ellerini görmüş oluruz.:D

Açılış zımbırtısına gerek yok...

28 Ağustos 2009 Cuma Florya-Avcılar Turu Katılımcı Listesi

Tekzen Buluşma Saati : 20.40
Tekzen Hareket Saati : 20.50 yada 21.00 duruma göre...

1. Ayhan abi
  2. Selim Leylak(duruma göre %50)
  3. Hakan Durmuş
  4. .
  5. .
  6. .
  7. .
  8. .
  9. .

28 Ağustos 2009 Cuma Florya-Avcılar Turu Katılımcı Listesi

Tekzen Buluşma Saati : 20.40
Tekzen Hareket Saati : 20.50 yada 21.00 duruma göre...

1. Ayhan abi
  2. Selim Leylak(duruma göre %50)
  3. Hakan Durmuş
  4. Onur Berberci
  5. Koray Karaman
  6. Serhat(kuaför)
  7. Volkan(kuaför)
  8. Süleyman abi
  9. Aytekin Erzan(gelir gelir:))
  10. .
  11. .

• Beğen
Tepkiler: Hakan Durmuş
selim bana uğrayacmısınız. oliviuma bekliyeyimmi sizi

Bende geliyorum lakin 21,00 da anca tekzende olurum biraz sarkabilirde beklersiniz belki biraz beni :D aslında kafadan 21,15 yapsanız ne kaybederiz :D

@ßurak

Burak geliyomusun sen? Geliyosan bana msj atarsın ona göre e-5 çıkmadan buluşuruz..

bence bu akşam avcılar yatar saat geç oluyo ve istikamet bizim tarafta oturanlara ters.. ben gözümde büyüttüm galiba :S :D

Hoooop Avcılarmı iş bozuldu şimdi yeniler var onları yeşilköy meydana yönlendirdik nolcak şimdi ozaman yeşilköy meydanda kısa bi mola arkadan Avcılara devam şeklindemi olur hemen görüş ve dileklerinizi bildiren yazılar yazın... ona göre organize işler olalım kimseyi şişlemeden...

Burak da geliyormuş az önce konuştum telefonla. Alırsın onu da Samet bir yerlerden, hatta mesaj attı 9 gibi Tekzen'de olurum diye şimdi. Ben de geliyorum saat 20:45 gibi Tekzen'deyim.

• Beğen
Tepkiler: Aytekin Erzan
@Burak Yılmaz

Adamım kopardın beni yine:) Dün sarıyere giderken öyle demiyoduk biz sizden daha geri döndük:D Ama saat sorun olucaksa bencede florya daha uygun olabilir.Yorgunlukta var zaten...

Ayhan abi ben gelirmiyim bilmiyorum son anda karar vericem ama her ihtimale karşı 20.50 de malum yerde buluşuruz.

Bu arada uzaktan gelenler için 21.15 tekzenden haraket saati daha uygundur.

evet son kararı biri yazsın ona göre hariçten gelecekleri yönlendireceğim ama ben daha errken orada olacağım için her ihtimalde Yeşilköy meydan...

• Beğen
Tepkiler: Onur Berberci
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri