Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@ermanatasoy

Allah razı olsun Erman abicim :) Bizim sağımız solumuz belli olmuyor değil mi?:D Birimiz haydi deyince hepimiz harekete :crazy292:

• Beğen
Tepkiler: ermanatasoy
Scudo
@Selim Siliğ

valla Selimcim dediğim gibi tekrar tebrik ediyorum.. bol bol da imreniyorum haberiniz olsun :)
açıkçası benim tansiyon problemi aç kaldığım zamanlarda kendini ciddi hissettiriyo ondan dolayı cesaret edemiyorum.. malum uzun saat aç kalıyoruz yiyip birden çıkmak yada yemeden bisikletle gelmek biraz gözümü korkutuyo.. ama birgün sürpriz kaçınılmaz :)

• Beğen
Tepkiler: Selim Siliğ
@ermanatasoy

Çarşamba gününe bekleriz o zaman, inşeallah toplu bir iftar ve AYPG'ye özel iftihar sofrası hazırlarız şöyle bize yaraşır.

Ahaliii, çarşamba gününe Erman abi başta olmak üzere bol sürpriz bekliyoruz ona göre

Bu arada bizim vakit de geldi ben giyinmeye başlayım Selim gelir birazdan, görüşmek üzere :)

Ben de bizim takım dayanıklı diyordum Aytekin abi, Ramazan ayında herkes bîtap düştü ne diyelim valla. Bu akşam da çıkacağız biz, yine Sultanahmet toplanma yeri olabilir, dün bir güzel Ortaköy yaptık Mado'yla biraz sohbet muhabbet döndük :) Gücel geceydi, bugün de ayrıntıları iftara yakın yazarız.

@Selim Siliğ

Bilmiyorum valla akşam çıkıcaz dimi aynı yerde aynı saatte :D
Bana durumu msj atarsın Burak gelirse onuda alır gelirim..

@Selim Siliğ

Eyvallah one of the selims tekılın bakalım bende buralarda takılıyorum ben hepsine bayram ve bayramdan sonra soracağım canlarına okuyacağım haberleri yok yatsınlar bakalım...
buarada yarın akşam katılımın eksiksiz olması byram progarmını şimdiden konuşup kararlaştırmamız açısından iyi olacaktır...

• Beğen
Tepkiler: Onur Berberci
Sefa / Geriden Takipte,Sessiz. Dönüşü Manyak olcak :D

Çarşamba Florya istasyonunun yanındaki parkta,
İftar açalım hep beraber dostlarım.

• Beğen
Tepkiler: Onur Berberci
Evet, top patladı gençlik iftar tamamlandı. Var mı gelen, giden, canı tur ve muhabbet çeken?

Samet ve ben 21:00'da Sultanahmet'te buluşuyoruz, sonrası keyfimize kalmış, basarız bir yerlere :) Herhangi bir yerden katılmak isteyen varsa cepten ulaşabilir.

Merhaba dostlar, cümleten hayırlı Ramazanlar.

Epeğidir görüşemiyoruz, çok yoğundum bildiğiniz gibi değil.

İşler bu aralar duruldu, akşam turlarına gelebilirim. Özledim hepinizi. :rolleyes: :)

@Aytekin Erzan

Bizim yeniçerilerin maaşallahı var, her akşam çıkıyorlarmış. Bizi de yatışta zannetmeyin, neyse ki işe bisikletle gidip geliyoruz da, günlük bir 20 km. yolumuz oluyor. O da olmasa, hepten çekeceğiz ayağımızı pedaldan.

Ramazan sonrası, çıkar bu günlerin acısı abicim. ;)

Hadi, cümleten hayırlı akşamlar. Yarın görüşmek üzere.

Vay kaptan nerelerdesin sen yahu :D Yarın bekliyoruz ona göre ;)

Bu arada geldik bugünkü turumuzu da tamamlayıp, Samet'le beraber bir Sultanahmet muhabbeti sonrası Taksim yaptık, adakuleden içeri girdik ama fazla gidemedik :crazy292: istiklalden kovulduk de:D:D

Yarın programını da şimdiden yavaş yavaş yapalım bari, yarın millet çalışıyor nasıl nerede kaçta toplanacağız? Çalışanlara göre programızı yapalım ;)

Selametle.

Akşam için ses veren yok. Ben bir genel açıklama yapayım dedim.

26 AĞUSTOS ÇARŞAMBA FLORYA İFTAR TURU

Bilmeyenler için!
Bugün ( Çarşamba akşamı ) iftardan önce Florya turuda buluşuyoruz ve iftarımızı beraber yapıyoruz.

Gelmekle gelmemek arasında kalanlar!
Hiç bir şeyin arasında kalmayın, bu akşam hem kaçmaz hem de kaçınılmaz ;)

Buluşma Noktası: Merter Burgerking ( Tekzen ) önü

Buluşma Saati: 17:45

Hareket Saati: 18:00

Rota: Hipodrom önünden geçerek Bakırköy malum benzin istasyonunda bekleyen arkadaşları da alarak saat 18:30'da oradan hareketle Florya sahiline ulaşmak.

NOT: Açılış değildir, kararlaştırılması gereken saat vs. bilgileri için ön tanımlamadır.

İyi midir çalışanlar için? Ses yine gelmezse, açılışı mecburen yapacağız :)

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri