Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@Ramazan Okyay

Benim kursum var abi birazdan ders başlayacak, ancak iftardan sonra gelecek olan varsa 20:45'te Tekzen'de olurum nereye istersek oraya basarız. Gün içinde gelecekler yazarsa toplanalım, takip ediyorum.

Scudo
selim biz dün gece çıktık ,sultanahmet yaptık eve dönüşümüz 02:00yi geçti çok eğlenceli oldu ,alper ,koray ,aytekin,onur,oğuzhan rumeli fenerine bastılar ,ama hiç haber yok?
ya çocuklar bizim birde haşim okyay adında bi kaptan yardımcımız vardı neoldu ,bilen varmı ? görenvarmı? öldümü? kaldımı? ,yoksa bisikleti satıp motormu aldı?

• Beğen
Tepkiler: Onur Berberci
@nighteagle1

selamlar A.Y.P.G.
dün akşam bende çıkmaya niyetlendim ama:( olmadı malesef.
ama bu akşama çıkıcam inşallah.tekzene gelicek olan varmı?
yoksa direk b.köy bp yemi pedallayim.
bu arada süleyman abicim haşimi sormuşsun.
haşim çalıştıgı yerdeki iş degişikligi nedeni ile akşamları harap bir şekilde geliyo eve.o yüzden bu aralar çıkamıyo.du bakiyim bu akşam için bir teklif sunayım beyzadeye:Dbelki kandırırım.
hadi akşama görüşürüz dostlar

• Beğen
Tepkiler: nighteagle1
Biz de Sarıyer'e vardığımızda zamanı hesapladık ve Rumelifeneri'ne kadar gidersek yetişemeyeceğimizi anladık. Derneğe katıldığımız için çok zaman kaybetmiştik. Biz de Rumelifeneri'ne giden rampaları 2 defa inip çıkıp rampa antremanımızı da yapıp geri döndük. Bayağı yorulduk. Hele ben Yeşilköy'den sonra pedal basamaz oldum meğerse açlıktanmış :) Aytekin abi sen git yetiş dedim ben seni yavaşlatıyorum. Ben yandım sen yanma dedim :) (Savaş filmlerinin klasik sahnesi gibi oldu.) Neyse ayrıldıktan sonra ben de Florya'da bir yerde yemek yedim. Dediğim gibi açlıktan bitap düşmüşüm. Yemeği yedikten sonra kendime geldim. Rahat rahat gittim eve. Çok güzel bir geceydi. Herkese teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: Oğuzhan Kaban
Ramazan abi çıkıyorum ben Selim'i de alıp Tekzen'deyiz. Allah'a emanet gelecek varsa haber versinler 0534 482 73 00.

@Samet MİSİR

Bro tekrar hayırlı olsun inşeallah kazasız belasız bu akşam ilk turumuzu yapıyoruz :crazy292:

Bu arada forum birliği, AYPG! :D Akşama çıkıyoruz Selim'Ler, Samet ve Burak. Çıkmak isteyen varsa 0534 482 73 00'dan bana ulaşabilirler.

Buluşma noktamız Sultanahmet meydanı, rotamıza da orada karar vereceğiz. ;)

@Selim Siliğ

Saqol moruk KAZASIZ BELASIZ inş sende geldiqin için tekrar tşkler.. İftardan sonra görüşmek üzere.. :ci: :boese157:

Evet arkadaşlar akşam çıkıcaz katılmak isteyen olursa zeytinburnu çıkışlı olarak kumkapıya basıp adaşımı alıp sultanahmete çıkıcaz.Gelen olursa benide arıyabilir.05558571631.

Hakan,Alper ve diğerleri...

• Beğen
Tepkiler: Selim Siliğ
Yahu A.Y.P.G 11 ayın sultanı ramazanımı beklediniz bisiklete binmek için...:) haftada iki iken tur sayısı nerdeyse hiç boş geçirmiyosunuz.. maşallah ve ayaklarınıza sağlık diyor ve de tebrik ediyorum..
benim ramazan ayı boyunca katılmam pek mümkün olmıcak gibi görünüyor.. ama umarım bir akşamda ben sürpriz yaparım... herkesin mübarek ramazan ayını tekrar tebrik ediyorum.. bol pedallı sağlıklı sıhhatli günler diliyorum... allaha emanet olun....

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri