Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
@Selim Siliğ

selimcim ilk parça güzel olmuş bunun devamını bekliyoruz. hadi hayırlısı kardeş:D

• Beğen
Tepkiler: Selim Siliğ
günaydın avrupalı pedalşör kardeşlerim gününüz güzel olsun:D

mecidiyeköyde hava sıcak bunaltıcı ,sıvı ürünler tüketmeye devam ediyoruz:D .bol pedallı günler dilerim.

• Beğen
Tepkiler: Selim Siliğ
Gününüz aydın, cumanız mübarek olsun dostlar. Akşama görüşmek üzere inşallah. :)

Bu arada gün içerisinde dışarda olacağım, uygun bir zamanda açılışı yaparsınız artık, :D beni de eklersiniz size zahmet ;)

@ Burak ve Selim: Nasıl oldunuz gençler? Fire yok değil mi?

• Beğen
Tepkiler: Burak Yılmaz
Dostlukların pekiştiği bilgilerin paylaşıldığı yeni bir etkinlikte buluşmak dileğiyle "Avrupa Yakası Pedal grubu"..

Rotamız:Boğaz

Buluşma ve toplanma yeri:Merter Burger King (Tekzen Market yanı-Zeytinburnu Metro istasyonu)

Toplanma Saati :20:00

Hareket saati :20:30

Tarih : 14 Ağustos Cuma

Hava durumuna gelince parçalı bulutlu mevsim normallerinde olacak

Gece sürüşü olacağı için tüm katılımcı arkadaşların kafa lambası,far,ışıldak,arka stop’larla birlikte ayrıca kask ve eldivenle sürüş keyfini daha güvenli hale getirmeleri için önlem almaları rica olunur.

Katılımcı listesi
1)Selim Siliğ
2)Hakan Durmuş
3)
4)
5)
6)
7)
8)
9)
10)

Dostlukların pekiştiği bilgilerin paylaşıldığı yeni bir etkinlikte buluşmak dileğiyle "Avrupa Yakası Pedal grubu"..

Buluşma ve toplanma yeri:Merter Burger King (Tekzen Market yanı-Zeytinburnu Metro istasyonu)

Gece sürüşü olacağı için tüm katılımcı arkadaşların kafa lambası,far,ışıldak,arka stop’larla birlikte ayrıca kask ve eldivenle sürüş keyfini daha güvenli hale getirmeleri için önlem almaları rica olunur.

Katılımcı listesi
1)Selim Siliğ
2)Hakan Durmuş
3)Onur Berberci
4)
5)
6)
7)
8)
9)
10)

• Beğen
Tepkiler: Yalçın Çanak

Katılımcı listesi
1)Selim Siliğ
2)Hakan Durmuş
3)Onur Berberci
4)Oğuz KABAN
5)
6)
7)
8)
9)
10)

Ben de gelmeye çalışacağım, şimdilik listeye yazmadım ama yazarız :)

sizlerle pedallamayı özledim ama akşam samatya sahilde mangal sözüm olduğundan gelemiycem :D

• Beğen
Tepkiler: ayhan248
selamlar herkese..akşama eminönünde olucaz samet ve ben..sakatlık düzeldi sayılır az bi sıkıntı var o kadar :)

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri