Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
arkadaşlar saat 4 gibi halen bu kadarmıyızzzzzzzzzzzz:(

Scudo
@ayhan248

Katılımcı listesi
1)Selim Siliğ
2)Hakan Durmuş
3)Onur Berberci
4)Oğuz KABAN
5)Ayhan abi
6)Selim Leylak
7)Sefa Yıldız
8)Burak Yılmaz
9)Samet Misir
10)
___

Ayhan abi bak sen iste yeterki hemen artıverdik:D Daha da artar bu liste.

• Beğen
Tepkiler: ayhan248
@Sefa Yıldız

Konuşalım kardeşim ;)

Burak ve Samet eminönünde nerdesiniz? Ben de geleyim oraya ordan katılırız beraber beklemeyim bizim burda tek başıma :D

arkadaşlar çok trafik vard şimdi gierdim eve hemen çıkıyorum
8.30 gibi tekznn orada olurum lütfen ben glmeden kalkamayın...

Biraz şanssız(özellikle ayhan abi için) ama güzel bir geceydi her ne kadar şu anda fırça yemeye devam etsemde buna deydi.Herkese çok teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: Onur Berberci
Tüm aksiliklere rağmen yılmadan güzel bir gece geçirmeyi becerdik. Erhan ve Burak tekrar geçmiş olsun. Nasıl oldunuz var mı ağrı sızı? Samet sana da geçmiş olsun. Ama o göbeği bir ana önce değiştir fazla kullanmanı tavsiye etmem. Adam sattığı ürünün markasını bile bilmiyor. Göbek resmen parmağım kadardı. Çok dikkatli ol. Herkese teşekkürler. Ayhan abi beşi görmemiştir inşallah lastik. :)

resmen katilin teki (jeep li) alıyodu altına beni Koray Karamana da aynısını yapmış plakasını o sinirden aklımda tutamadım yoksa hesabını sormak için bir Bebek daha yapardık neyse hepimizin başına böyle şeyler gelebiliyor bu yüzden birlik be beraberlik çok önemli herkes bunun bilince olmalı zaten sorun yok her arkadaşım bu bilinçte hareket ediyor.
evet öte yandan herkesin dediği gibi çeşitli aksiliklere rağmen güzel eğlenceli bir geceydi yeni arkadaşların uyumu iyiydi...
ayrıca perfoma (performansçı )arkadaşlarıda buradan tebrik etmek isterim...
Alper Temircan 'a iyi yolculuklar ve geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum buradan. (sanırım amcasıydı )
pazar için benim şimdilik bir şey söyleyecek durumum yok malum durumlardan dolayı sizle program yapın eğer birşey çıkmazsa ben ktılırım fakat söz veremiyorum....

• Beğen
Tepkiler: Hakan Durmuş
Selamlar A.Y.P.G

Nerde bu grubun asil üyeleri Süüleymannnnnn abi Ramazan ayı geldi diye yoksun ortalarda ayıp oluyor. Her gece final mi yapıyorsun anlamadım...

Kaptanlar nerde ?

Bir uzun tura gidip geldik millet ortalardan kaybolmuş çok ayıp..

Bu pazar'da gelen olursa Tekirdağ yapalım diyorum...

Oturup bir konuşalım bakalım kimler kimler gelecek..

• Beğen
Tepkiler: ayhan248
(link)

Bu jant nasıldır?Fikri olanlardan yardım please :)
biraz aqır galiba kullanışlımıdır bide bu tarz jantlar dezavantajları varmıdır ?

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri