Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
acil duyuru

sele borusu - seleyle birlikte çalınmıştır.

yanında fazla olan varmı. acil bana bildirsin 0532 221 10 75

yoksa tura katılamıyacağım arkadaşlar

Scudo
bodrum kuşlarına selamlar yalçın-sefa-koray kardeşimiz iyi eğlenceler.:D iyi akşamlar

Yine çok keyifli bir akşamdı. Mangal muhabbet dönüşte orman ve ardından tempolu çevirme (o şiş midelerle biraz fena oldu ama iyi de oldu) Herkese teşekkürler. Bu arada herkes gider gitmez yorgunluktan yattı mı yoksa daha varmadınız mı eve? :)

@Onur Berberci

Eyvallah Onur... gerçekten keyifli bir cumaydı emeği geçen herkesin ellerine kollarına sağlık...

@ayhan248

Ayhan abi inan çok üzüldüm... sadakan olsun sele ve borusu... özelliklede borusu :))

@ayhan248

Ayhan abi geçmiş olsun ne kadar acaip bir olay ya tam ülkemize yakışır cinsten olmuş nese abi en kısa zamanda tekrar aramıza katılmanı bekliyoruz.

• Beğen
Tepkiler: ayhan248
Cuma gecesi için katılan ve emeği geçen herkese teşekkür ederim. Gününüz aydın, işiniz bereketli geçsin inşeallah.

Ayhan abicim geçmiş olsun sana da, Allah çıkartır elbet bir yerden seni bulur için rahat olsun senin :) Kısa zamanda bekliyoruz ;)

• Beğen
selamlar arkadaşlar:)
bu ne sessizliktir yahu.kimseciklerden gık çıkmıyo.
hadi bizim dügün dernegimiz vardıda bugun bir aktivite yapamadık ya sizler?
ayhan abicim naaptın halledebildinmi eksilen parçaları?
görüşürüz dostlar:)

• Beğen
@Ramazan Okyay

ramazancım hallettim ben hazırım.:D

Günaydın AYPG!

Suskunluk, sessizlik yakışır mı bize yahu, nedir bu böyle? Haydi canlanın biraz hareket Tura 1 gün kala keyifler yerindedir inşeallah, herkese hayırlı işler ve iyi günler dilerim. Allah'a emanetsiniz;)

• Beğen
Tepkiler: Ramazan Okyay
Merhabalar AYPG:)
Sabah bizim kaçaklarla konuştum. Hala Güvercinlik'telermiş. Belki orda kalıp dönüşü ordan yapabilirlermiş.

@AlperTemircan

Heheh güzel gelmiştir tabi :)
Devam etseler de güzel olabilir ama :)

arkadaşlar merhaba turlarınız için belirli bir gün varmı?

@oğuz tüm

Genelde Çarşamba ve Cuma :)

Gün içinde duyurusu oluyor ;)

Merhaba dostlar, keyifler nasıl?

Bu hafta sonu, uzun tur düşünüyoruz. Epeğidir planladığımız Kastro turu bu hafta sonu yapılabilir. Belki de başka taraf olabilir.

Hep beraber bir kır sefası da yapılabilir. Ama mutlaka bir şey yapılmalı. ;) :)

Ayrıntıları Çarşamba akşamı konuşuruz. Fikir alışverişi yaparız.

Hadi cümleten kolay gelsin. Görüşmek üzere.

@fatihgüven

hmm teşekkürler peki toplanma yeri vs. genellikle neresi oluyor? ?

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri