Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Haşim abicim geçmiş olsun Allah tan sana birşey olmamış.Son zamanlarda trafik mağduru çok olmaya başladık napıcaz bilmiyorum.Onların yerine biz daha da dikkatli olucaz artık napalım.

• Beğen
Tepkiler: ayhan248
Scudo
@Haşim Okyay

Sevgili Haşim Ve Ramazan abi grup sizi çok özledi... cuma akşamı eksiksiz bir mangal partisine ne yapıp edip geleceğinize eminim :)

cuma görüşmek üzere derken araya geçmiş olsun dileklerimide sığdırıyorum.. :)

haşim geçmiş olsun kardeşim,biliyorsun KÖTÜLERE BİŞEY OLMAZ,GEÇİNCE BİŞEYİN KALMAZ.cuma akşamı sucuk ,köfte ,karpuz yapalım diyoruz.dün gece sefayla konuştuk abi diyo akşam saat 6.5 da hava sıcaklığı 39.5 dereceymiş ,inşallah bu gezide buharlaşıp yok olmazlar gençler.

• Beğen
Tepkiler: ayhan248
Selam millet..

Milas'dan hepinize bol kucak dolusu sevgiler..

40 50 km sonra bodrumda olacağız ama aksama doğru çıkıcaz.. orda da tatili uzatmayı düşünüyoruz.. Tur sorunsuz devam etmekte..

Durumlarımızı soranlar olmuş kii durumlar Allah'a şükür çok iyi.
Tek sorun havaların sıcak olması o da sabah yada aksamları sürerek bi şekilde hallediyoruz. Burada ki rampaların küçük bi kısmı bile İstanbul veya Çatalcada yok öyle diyim. Bu rampalara hepimiz çok iyi dayandık ve sonraki günlerde durumumuz çok iyiydi.. şuan 600 kmyi gösteriyor sanırım.

Hadii kendinize iyi bakın.. Görüşmek üzere

@Haşim Okyay

haşimcim büyük geçmiş olsun kardeşim.:( kendine iyi bak cumaya iyileş.
ben bankadan internete giremiyorum şerefsizler engelleme yapılmış sistem tarafından.iyi akşamlar:D

@Haşim Okyay

haşimcim büyük geçmiş olsun kardeşim.:( kendine iyi bak cumaya iyileş.
ben bankadan internete giremiyorum şerefsizler engelleme yapılmış sistem tarafından.iyi akşamlar:D

arkadaşlara duyuru
ben bankadan internete giremiyorum şerefsizler engelleme yapılmış sistem tarafından.iyi akşamlar

@ayhan248

Ayhan abi banka bilgisayarından vericeğim sitelere girip oraya bizim forumun adresini yazıp girersen büyük ihtimal girebilirsin.

(link)

(link)

Yasak değildir heralde site ismi vermek:)

Selam dostlar.

Akşama mangal partimiz var unutmayalım.Açılışı da yapalım artık.

Kaptan ve Haşim abinin foruma giremiyebilceği ihtimali üzerine açılışı yapıyorum.

Dostlukların pekiştiği bilgilerin paylaşıldığı yeni bir etkinlikte buluşmak dileğiyle "Avrupa Yakası Pedal grubu"..

Rotamız:Hipodrom önünden geçerek Bakırköy sahil yolundan,Yeşilköy sahile ulaşıp Florya dinlenme tesisleri.....

Buluşma ve toplanma yeri:Merter Burger King (Tekzen Market yanı-Zeytinburnu Metro istasyonu)

Etkinlik : Mangal partisi.

Toplanma Saati :20:00

Hareket saati :20:30

Tarih : 31 Temmuz 2009 Cuma

Hava durumuna gelince parçalı bulutlu ara ara yağışlı olacak deniliyor ama yağıcanı sanmıyorum:)

Gece sürüşü olacağı için tüm katılımcı arkadaşların kafa lambası,far,ışıldak,arka stop’larla birlikte ayrıca kask ve eldivenle sürüş keyfini daha güvenli hale getirmeleri için önlem almaları rica olunur.

Katılımcı Listesi;

1. Selim Leylak
  2. Selim Siliğ
  3. Ayhan abi
  4. Onur Berberci
  5. Volkan abi

Katılımcıların listeye isimlerini eklemeleri rica olunur.

• Beğen
Tepkiler: Onur Berberci
Ben sizi ya sahilde bekleyeceğim hem siz gelene kadar rüzgara karşı tt yaparım yine. Ya da biraz gecikeceğim kesin değil. Ama geleceğim kesin eğer gecikirsem alınacaklarda beni de hesaba katın.

beyler çarşamba gelemedim bu akşamda gelemeyeceğim gece çaşıiıyorum bu hafta nevrim döndü resmen :S :D hepinize iyi eğlenceler :)

• Beğen
Tepkiler: Selim Leylak
selamlar dostlar kısmetse bu akşam bende aranızdayım:)
büyük ihtimal haşimde gelicek ama son durumunu bilmiyorum.
görüşürüz

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri