Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
@Burak Yılmaz

Hayır, orası ne tarafta kalıyor :)
Soğuksu diye bi köy vardı oraya gittik :)

orası abana dan ilerde sinop tarafında kalıyo :)

bu arada saat 8 de fatihten yola çıkarak ortaköy sarıyer istikametine yola çıkıcaz fırat la gelmek isteyen arkadşlarımız varsa bekleriz :)

Nerde bu Avrupa ya.
:)

Haşim abi olmayınca kimse olmuyor :)

Bu arada yeni görevin hayırlı olsun abi :)

Herkese selamlar!

Nihayet çarşamba geldi akşam beraber inşeallah. :) Gün içinde evde olmayacağız I. Selimle, açılış yapılınca bizim de adımızı eklerseniz seviniriz. Bu arada Ayhan abinin de interneti yokmuş, onu da bir zahmet eklersiniz :)

Bu arada Ayhan abi bizim delilerden de sabah haber almış :D Şuanda Kuş Adası'ndalarmış, keyifleri yerindeymiş, şuana kadar bir kez lastikleri patlamış o kadar :cool: Bilginize.

yarın saat 09:30 gibi bakırköy sahil yolunda da istanbul için yeni bir gün doğuyor ve i.b.b bisiklet yolları çalışmasına başlayacak bizleri orada yarın yanlız bırakmayın arkadaşlar

buluşma yeri Bp benzin istasyonu

Kimseden ses yok ve saat git gide ilerliyor. Sıradan bir açılış yapıyorum ben, katılacak arkadaşlar listeye isimlerini eklesinler :)

29 Temmuz Çarşamba Akşamı Florya Turu

Buluşma Yeri ve Rota: Merter Burger King önünde buluşarak, sahil yolundan devam edip Bakırköy BP istasyonuna ulaşarak bekleyen takım arkadaşlarımızla beraber Florya sahili.

Buluşma Saati: 20:00
Hareket Saati: 20:30

29 Temmuz Çarşamba Akşamı Florya Turu Katılımcı Listesi

1. Selim Siliğ
2. Selim Leylak
3. Ayhan Metinyurt
4.
5.

29 Temmuz Çarşamba Akşamı Florya Turu

Buluşma Yeri ve Rota: Merter Burger King önünde buluşarak, sahil yolundan devam edip Bakırköy BP istasyonuna ulaşarak bekleyen takım arkadaşlarımızla beraber Florya sahili.

Buluşma Saati: 20:00
Hareket Saati: 20:30

29 Temmuz Çarşamba Akşamı Florya Turu Katılımcı Listesi

1. Selim Siliğ
2. Selim Leylak
3. Ayhan Metinyurt
4. Erman Atasoy
5. Nevzat Demir
6. Bora İnce
7.
8.

Merhabalar AYPG:)
Bugünki tura misafirim olduğu için katılamıyorum. Cuma görüşmek üzere.

Merhaba dostlar. Beni özlediniz mi? :rolleyes: :D

Pazartesi akşamı iş dönüşü, ufak bir kaza yaptım. Taksici kurbanı oldum.:mad:

Kapı açarken, yan aynadan, " arkadan gelen giden var mı acep? " diye beyninden " aynaya bak, kapıyı öyle aç " komutunu yollayamayacak kadar aciz bir amcanın kurbanı oldum. :)

Kapı " laap ! " diye açılınca, kapıyla biraz samimiyet kurduk. :D

Sol baldırım ve talihsiz sağ omuzumda hafif ağrılar var. Bu sebeple bugün de aranıza katılamadım. Bisikletimde de bir şey yok çok şükür. :)

Cuma akşamına düzelirim inşallah.

Kendinize iyi bakın. Buralar size emanet.:boese153:

Bu arada, Antalya turcularına da olması gereken bir uğurlama yapamadık. Bunun da üzüntüsünü yaşamaktayım. Evdeki hesap, herzaman ki gibi çarşıya uymadı ne yazık ki.:(

İnşallah döndüklerinde, bunu telafi edebiliriz.

Görüşmek üzere dostlar.

Güzel bir akşamdı beyler. Herkese teşekkürler. Cuma akşamı mangalda görüşürüz :)

@Haşim Okyay

Haşim geçmiş olsun ; her ne kdar savunduğumuz Türkçe'ye aykırı da olsa "modları da modlarlar" diye bir espri yapayım da keyfin yerine gelsin.

• Beğen
Tepkiler: Haşim Okyay
@Haşim Okyay

Çok çok geçmiş olsun. Acil şifalar diliyorum. Nedir bu taksicilerden çektiğimiz. Onur arkadaşımızı da gördüm onun durumu çok daha kötü. Ona da acil şifalar. Lütfen kask kask kask!

Haşim abi geçmiş olsun, dikkat abi dikkat! Ben de dün bir kaza geçirdim, artık daha temkinliyiz inşeallah. Bu kıytırık şoförler yüzünden nedir şu başımıza son günlerde gelenler yahu! :mad:

Bu arada herkese duyurulur ki cuma Florya turuna fenerdeyiz, mangal yapacağız bilginize...

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri