Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
Tamam dostlar, yarın akşamın programı belli oldu. Unkapanı malum pilavcı, oradan da tarihi Vefa bozası. :lick3:

Leblebiler de Sefa ve Alper'den. ( Çorum'lu olmalarına binaen. ;) :) )

Bu arada, imzandaki fotoğraf ne güzelmiş birader. :crazy292: :)

Selamlar avrupa;

O malum pilavcıyı tavsiye etmiyorum neden derseniz içinden malum birşeyler çıktı size de çıksa bi ıyhh çekerdiniz okurken.Herneyse başka bir yer var ise temiz bilindik oraya gidin derim tabi bu benim fikrim tavsiyem.Sizin miğdenize bağlı:)Sonrasında vefa iyi gider tabi.

Biz yarın burada olursak geliriz.Yine avşa yolcusu olabiliriz.Size kazasız belasız turlar.

Km saati olmayanlar için forumda bir ilana denk geldim,aslında görenleriniz vardır ama;

https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=44062

nasıl bi markadır,iyi midir bilmiyorum ama alanların yorumlarını okudum, özelliklerine göre fiyatı da iyi :)
Belki birinin işine yarar :)

Böyle başkasının ilanını yazdık, yasak mıdır bilemcm,Haşim abiye sormak lazım :p

Cümleten Selamun aleyküm AYPG.

Karar verildi, hazırlıklar yapıldı büyük bir aksilik olmazsa Avşa yolcusuyuz yarın yine. Size iyi turlar, iyi eğlenceler.;)

• Beğen
Tepkiler: ayhan248
günaydın avrupalı pedalşörler. iyi günler bol kazançlar.:D

mecidiyeköy sabah itibariyle cayır cayır yanıyor, sıcaklı var buralarda, sıvı ürünleri tüketmeye erken den başladık.

not:kamp malzemeleri linkini yazıyorum.kampçılara duyrulur.
(link)

• Beğen
Tepkiler: temucin90
Günaydın dostlarım.

@Selim Siliğ

Size de iyi eğlenceler Selim, dikkatli olun abicim. ;) Önce emniyet, sonra hareket. :)

• Beğen
Tepkiler: ayhan248
Ayhan abi mecidiyeköyde hava durumu nasıl?:)Oraya gitçemde.

Bu arada bugun burdayız dostlar;)

selim hava hafif ıslak sorun yok gelebilirsin.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri