Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
Malum yere gelebilirsem 8.30 gibi bakırköyde olurum böyle geç gidecekler olursa orda buluşalım diğer Selimle de konuşucam.Saat 5 gibi haber vericem size foruma yazarım.

selamlar arkadaşlar:)
neler oluyo bakiyim buralarda herkes bi hazırlık içinde:D
naapıyoruz bu haftasonu??

yarın bir boğaz turu olacak süleyman abiden haber bekliyoruz.

cumartesi akşam ki tura ben katılamıyorum. özel bir durum olustu üzgünüm.pazar turuna katılabilirim.

Selam millet;

Yarın bir organizasyon varmı ona göre plan yapacağım bende.

selim yarın için organisasyon bekliyoruz.

Ayhan abi Süleyman abi bir organizasyondan bahsediyodu ama bu gidişle olmıyacağa benziyor.Yani birşeyler yaparsanız biz katılırız.Aksi halde bende işlerimi yaparım.Bekliyoruz...

Ya kimden cevap bekliyorsunuz knki? Yapalım biz organizasyonumuzu gidelim gideceksek, ne dersiniz? Haşim abi belgrad yapalım diyordu ama demin aradım biz yokuz yarın dedi.

3 kişiyle mi adaş:) Hani gidilirse gidilir tamam da grupça bişi olsun diyorum öbür türlü zaten biz istesek kaçar gideriz.

Herkes desin ben gelirim gelemem falan filan belli olsun herkes.

Bir tatil olan pazarımı da heba ettiniz be kardeşim. Sadece konuşuyorsunuz, icraat yok. :)

@Selim Leylak

Foruma 2 gündür Ayhan abi, sen, ben giriyoruz. İcraat yapılsa da duyan, gelen yok yani :) Süleyman abi dedi boğaz turu diye yok ortalıkta, Haşim abi Belgrad'a gideceğiz dedi ondan da ses yok. İcraatı yapmaktan çok katılım önemli. 3'ümüz gideriz anca =)

Selamlar Avrupa Yakası,

Sanırım organizasyon olunamamış. Benim fikrim, gezmek isteyen adam tek de çıkar. Hadi tek kişiyi geçtim sıkabiliyor bazen. Onun harici çıkın abi. İki kişi çıkın üç kişi çıkın. Tabi ki 3 kişiyle çıkmayla 10 kişiyle çıkmanın arasında büyük farklar olabilir. Muhabbet olsun , sohbet olsun, hatta eğlencelide olur yani. Ama o kadar sayıda da çıkılsa güzel turlar yapılabilir. Biz Anadolu Feneri yapmıştık bi pazar günü. 100 kmden fazlaydı. 4 kişi yaptık yani. Zamanın da hep Sefa ile iki kişi yapardık. Binin bisiklete asılın pedallara yani :):)

Durum öyle değildi yalçınım bir organizasyon olsaydı ben kursu asıcaktım.Olmadığı için kursa gittim yalan oldu;)Yoksa dediğin gibi 2 kişide çıkarız biz sorun değil çok çıktık...

• Beğen
Tepkiler: Yalçın Çanak
Artis Yalçın tek çıkmasını da biliriz çift çıkmasını da, bize ders verme, yok biz zamanında böyle çıkardık yok Sefa'yla çıkardık... Bahsi geçen organizasyon AYPG pazar uzun turlarından bir tanesi olacaktı, hiç kimseden ses çıkmadı biz hariç, tur olmadı. Bunun herkes de farkında zaten. Biz de biliyoruz çıkmasını knkimin dediği gibi. Nokta.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri