Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@Selim Siliğ

Tavrın ve yazmaların hiç hoş değil. ! Bisiklete binip gezmen için İllaki AYPG 'den birilerinin olmasını bekleme, Tembellikten kimse gelmedi tur olmadıda deme,Kendin çıkıp tur yapsaydın olurdu .. Neyse gerek yok tartışmaya zaten yenilen Pehlivan Güreşe Doymuyor :)

Gününüz Aydın, Huzurunuz Yerinde olsun A.Y.P.G

• Beğen
Tepkiler: Yalçın Çanak
Scudo
Biz hafta başından beri diyoruz ki, hafta sonu işimiz var, ev taşınacak. Biz yokuz.

Cuma akşamı konuşulmuş olan organizasyon da iptal oldu. Pazar günü için ise hiç bir şey konuşulmadı. E görüyorsunuz ki bizlerin işi var, herhangi bir duyuru vs. yapılmamış. Demek ki toplu bir tur olmayacak. O zaman, herkes kafasına göre takılacaktı.

Gezecek olan gezdi, gezmeyen adam oturdu evinde. Siz daha neyi büyütüyorsunuz burada?

@Selim Siliğ

Adam sana " çıkılacak oldukdan sonra iki kişi de çıkılır " demiş. O zaman çıksaydınız Selim. Neyin tatavasını yapıyorsunuz hala?

Bu arada, stresli bir hafta başından herkese selamlar. Bol kazançlı ve stressiz bir hafta dilerim herkese ve kendime. :)

• Beğen
günaydın avrupalı pedalşörler,gününüz aydın ve sitressiz geçsin , bol pedallı günler dilerim.:D

• Beğen
@Sefa Yıldız

Burada Sefa'ya ve Hşime kesinlikle katılıyorum...
Sevgili genç arkadaşlarım Selims gerçekten tur yapmak için hiç kimseye ihtiyacınız yok sizler zaten kendinizi Tekirdağ turunuzla kanıtlamışsınız elbette kalabalık arkadaş gurubuyla olmak çok daha keyifli olur fakat hiç kimseyi kendi turunuza gelmesini yada başka bir organizaston için zorlamamanızı ve sitem etmemenizi tavsiye ederim henüz çok genç ve heyacanlısınız keşke bizlerde sizlerin yaşlarınızda olabilsek sizin yaşadığınız heyecanları yaşayabilsek elinizde paha biçilemez bir hazine var gençliğiniz bunu çok iyi değerlendirin hayallerinizin peşini bırakmayın kendiniz hayaledin kendiniz gerçekleştirin...
Teşekkürler...

Selamlar AYPG li dostlar görüyorum ve okuyorum ki yanlış anlayan yada hıncı olup şimdi çıkarayım diyen olmuş.

1.Sefa

Yada dan sonraki kısım senin için geçerli dostum.Arkadaşın yalçın diye korumana avukatlığa gerek yok ki koruyacak bir durum yok biz yalçınla kavga etmedik ki o adamın kendini koruyacak yapısı yaşı mevcuttur sanırsam.Yalçın bize normalde düşünebilip yapabildiklerimizi tavsiye etti ben de "Pazarları normalde kursum olduğunu bir organizasyon olsaydı katılacağımı olmazsa kursuma gideceğimi söyledim seliminde kursu yoktu aynı şekilde Ayhan abi de bir organizasyon beklentisi içindeydi."Kimseye ne tembel dedik ne stem ettik ne birşey çarpıtılmasın.

2.Haşim abi

Senin neye kızdığını neye sinirendiğini de hiç anlamadım abi.Orda atılan msjlar size sitem kesinlikle içermiyor.Yani ben mi Türkçeyi yanlış biliyorum anlamamda bir sorun varsa tamam.

"Adam sana " çıkılacak oldukdan sonra iki kişi de çıkılır " demiş. O zaman çıksaydınız Selim. Neyin tatavasını yapıyorsunuz hala?"

Abi Sefa ya yazdığım gibi kurs durumlarından dolayıdır grupla çıkmak istemek.Olay budur tek te çıkarız tabiki sen de biliyorsun karşılaşmalarımızı;)Daha fazla uzatmıyım bende ne bir sitem vardı ne de tatavasını yapmak.Amacım gayet anlaşılmıştır heralde.Yeterince durumu anlatmaya çalıştım.

Sürçü lisan ettiysek affola;)

Herkese stressiz ve bol pedallı hafta diliyorum.

• Beğen
Tepkiler: Haşim Okyay
Selim , uzatmamak için bende yazmadım ama yazayım diye karar veriyorum şimdi..

Ben fikrimi söyledim , sende normal olarak cevap verdin. Senin yazdıkların gayet normal ona kimsenin lafı olmadı zaten. Benim de olmadı , geçtim zaten.

Diğer Selim'in oraya gelip tavırlı konuşması hoş değil ki Haşim abi olsun , Sefa olsun onun o tavırlı konuşmasına laf yaptı. Artis , bize ders verme , bunlar hoş kelimeler mi arkadaşım. Ben cevap vermesini de bilirdim uzatmadım sonuçta. Hepimiz aylardır görüşüyoruz , güzel şekilde zaman geçiriyoruz. Böyle şeylerin anlamı yok yani. Benim orda genel olarak yazdığım da gayet düzgün şeylerdi. Tavırlı konuşmalarım yoktu. Fikirlerimi söyledim.

Neyse artıkk , uzatmanın da anlamı yok hakkaten..

Ortada kızılacak, veya sitem edecek bir şey yok abicim. Bu hafta bir icraat yapamadık, pazar günümüz güme gitti. Sitem edersek ona ederiz ki çoğumuzun işleri dolayısı ile ( özellikle ekip başlarının ) bu hafta böyle oldu. Ama bunu eşelemek, üstüne gitmek, niye olmadı, niye yapmadık vs. gibi laflarla ortamı germek yanlış.

Biz bir aileyiz, arada bir böyle ufak atışmalar elbette ki olacak, ama birbirimizi kırmadan. ;)

Haftaya yaparız bir organizasyon, ( herkesin gelebileceği bir mesafede ) telafi ederiz bu haftayı.

Sudan sebeplerle musluğu açık bırakmaya gerek yok.

Hepinizi seviyorum. :)

Dip not : Bu konu ile ilgili bir mesaj daha görürsem, konu ile alakalı bütün mesajları kaldıracağım. Bilginiz olsun. ;)

Günaydın Avrupa Yakası evden selamlar herkese iş-güç bitti sırada tatil var :D

yarın akşam ayvalık'a yola çıkıyorum yolunuz düşerse beklerim:) elinde 4-5 cm'lik disk vidası olan varmı kaliperi tutturmak için:D 185 adaptörü buldum ama vidalar kısa geldide;)

günaydın avrupa yakası pedalşörleri, hayırlı işler bol kazançlar dilerim.:D

mecidiyeköyde hava sıcak, yavaş yavaş yakmaya başladı. sıvı maddeler tüketmeye devam ediyoruz.bol pedallı günler dilerim.

• Beğen
Tepkiler: Alper Temircan
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri