Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
İyi günler , hayırlı işler Avrupa Yakası :)

Öyle birden aklıma geldi de. Belki şimdiden erken olabilir ama bu pazar Anadolu Feneri ne çıkartma yapalım derim. Haşim abi sınavlar bitti uzun turlar bekler bu pazarla beraber :):):)

• Beğen
Tepkiler: ayhan248
@Yalçın Çanak

Anadolu Feneri kesmez bizi şimdi Yalçın'ım. 200km. ve üstü turlar yapmak lazım artık. ;) :rolleyes:

Ama olur, neden olmasın.

Sefa, harita çıkar bakayım bir abisi. Hadi işe yara biraz çabuk. :boese153:

@Haşim Okyay

Abi yapan var yapamayan var :):D Ağzımızın suları aktı zaten resimleri görünce. Hem katılımcı biraz daha fazla olabilir bu fener için

yalçınım gel biz haftasonunu beklemeden kaçalım biryerlere:D
izin bitti gidiyo:D
çilingoz gezimiz yarım kalmıştı aytekin abi gitmek istiyodu.yapalım hep beraber bir çilingoz hıı ne dersin:)
aytekin abi hala (bu hafta içi) gitmek istiyosun dimi.

@Ramazan Okyay

Aynen abicim senin izin de vardı. Yapalım abi uyar. Kondisyonumuzun yettiği kadar çilingoza kadar gideriz işte :)

Dikkat ... Dikkat ...

Rota çiziliyor,plan yapılıyor,haşim abi Anadolu Feneri diyor 200 km yi bir başka zamana bırakalım daha yeni geldik,ben kendime geldim dostlar :D Bu pazar Anadolu Feneri az sonraa Rota geliyor ;)

@Sefa Yıldız

anlaşıldı merkez beklemedeyiz tamam:D
tamam gözüm sen yap rotanı onada eyvallah:)
ama ben haftasonunu beklemeden yine biryerlere kaçmak istiyorum.
yokmu beni kaçıracaaaaaaakkkkk:D:D:D

Pazar günü 200 kilometre doymayan Okyay kardeşlere ve A.Y.P.G üyeleri ..

Yolu uzun görüpte erinenlere " gidişi bizle yaparsınız,dönüşte vapur var " Eminönü'ne kadar getiriyor.

Km hesabı yaparsak,Rumeli feneri ile Anadolu Feneri arasında pek bir fark yok

Tek Fark A.Y.P.G liler Asya'ya geçicekler...

Resimde'de gördüğünüz üzere,Anadolu ve Rumeli'nin arasında pek bir fark yok..

(link)

@Selim Siliğ

Tamam abicim. Bir de, formanın da bir tane numunesi lazım yazının uzunluğu için. Yoksa onu normal omuz genişliğine göre mi ayarlatsam? :rolleyes:

Bu hafta içi bunları yaptırmam lazım. Desenci boşta, nakış da öyle. Fermuar işini ise araya sıkıştıracağım.

Levent abi, ne oldu bizim formalar?

@mehmetbaris87

Tur var, ama plan yok. Yani, Florya yönüne mi yoksa başka bir yöne mi o belli değil. O yarın belli olur.

Ama her Çarşamba ve Cuma akşamları turlarımız yapılmaktadır. ;)

• Beğen
Tepkiler: mehmetbaris87
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri