Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
yıllık izinler hakkında

dostlar kimler ne zaman yıllık izne çıkmayı planlıyor,şehirler arası uzun yol yapmak isteyen olursa görüşelim.

tekliflere göre turlıyalım azcık. :boese153:

@Nedret Günaydın

Aslında bir plan var kaptan,üniversite'nin finalleri bittikten sonra bizim iş sezonu kapanıyor,ve benim bu sene 2 haftalık izinim var..

İzin tarihimi ileri günlerdki günlerde netleştirip Yalçın,Ben,ve haşim abi 1 haftalık Kamplı bir tur planlıyoruz izmir olabilir,antalya olabilir.. Duruma göre değerlendiriceğiz. Haşim abide yıllık iznini bizim yüzümüzden uzattırıyor. Farkındayız.

@Haşim Okyay

Yapma be abi :( Haziran'ın sonunda filan ben çıkıcam işler sadece 3 hafta yoğun neyse kısmet napalım artık :) Temmuz'da ben çıkıyorum tura.

• Beğen
Tepkiler: Selim Siliğ
@Nedret Günaydın

Ne Temmuz'u? :mad:

Eee, ben delidanalar gibi tek başıma mı dolaşacağım. :) Temmuz'da izine çıkamam aga, o zaman işler çok yoğun olacak. Şuan yeni yeni yoğunlaşmaya başladı, o yüzden aradan çıkartmak istiyorum. ;)

• Beğen
haziranın son haftası nevşehir-capadokya var,zaten tatilde olacağız orada :)

ortak bir nokta bulacağız gibi evet diğer fikirleri alalım. ;)

• Beğen
selimcim tayt m beden şiparişini verdim yurtiçi kargo ile gelecek.yardımların için teşekkürler.:D

• Beğen
@Nedret Günaydın

Ben İZMİR veya ANTALYA yönünde oyumu kullanıyorum,tatile ihtiyaçım var.1 senenin verdiği stresi atmam gerek. Kapadokya sarmaz kanımca,bana kum,deniz,güneş fanta,fıstık lazım ki Relax oluyum :)

• Beğen
Benim izin tarihini Ağustos ayına attılar. Haziran'da zor çıkarsın ( amirim bir hareket yaptı onu söylemeyeyim, anladınız siz :D ) dedi.

• Beğen
@ayhan248

Tamam abi çok güzel. Formayı da cumartesi hallederiz hatta bugün de gidebiliriz istersen, iş çıkışı gelebilirsen sirkecide buluşalım.

bu gün olmaz selim, akşama kurtlar vadisi var. sky-2 sorun çıkardı onu halledeceğim. cumartesi artık gideriz.

• Beğen
@ayhan248

Ayhan abi nedir senin o karttan çektiğin ram almalısın acil sade tv için değil tüm pc performansın yükselicek sonra kartı sorunsuz kullanıcaksın halledicez;)

@ayhan248

Ben de az önce geçtim oradan da almadım Ayhan abi, bedenin falan olmaz; gidelim beraber, denersin alırız en güzeli :)

• Beğen
Tepkiler: ayhan248
Dostlar yarın nereye gidiyoruz uzak bi yerlere kaçalım Ortaköy bebek taksim avcılar neresi olursa artık.

Pazara da bir yer belirleyelim şimdiden uzun turun tadı ayrı oluyor:D

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri