Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@Selim Leylak

Aha bizimki heyecan yaptı :crazy292: N'oldu kanka canın Rumeli mi çekti ? muhaha:D

Scudo
iyi akşamlar avrupa yakası

bende haziranın son haftası kısmetse kapadokya yarışından sonra istanbula dönüp Ayvalık'a gideceğim şimdilik planım bu uzun yol içinde düşüncelerim var, bakalım durum ne gösterecek

@Selim Siliğ

Giderim valla dönerken çok söylendim gitmem bi daha diye ama gidilir güzeldi baya:D

Yarın Bebek diyenler hanimiş başka fikir sunanlar hanimiş:D:eek:

• Beğen
Tepkiler: Selim Siliğ
Mrb arkadaşlar, yarınki program tam olarak nedir?? ben de size katılmak istiyorum

hayırlı akşamlar avrupa yakası:)
artık öyle 100 -130 km lik yollar kesmiyo selim:D:D
200 ve üzeri bir rota istiyoruz.sen bir daha düşün istersen:D:D:D
mehmet arkadaşım öncelikle hoşgeldin:)
yarınki tur hakkında henüz kesinleşmiş birşey yok.
turumuz beşiktaş istikametine dogru olursa buyur gel.ama yok aksi istikamete olursa dönüşün biraz zor olabilir.
bu arada unutmadan dün akşamki tur için sevgili arkadaşlarıma teşekkürler.
hikmet abicim sende aramıza hoşgeldin:)çaylar için çok teşekkürler.
ilerleyen zamanlarda kondüsyonun arttıkça uzun turlarımızdada seni aramızda görmek isteriz:)
senelik izinler ve uzun kamplı turlardan bahsedilmiş.
pazartesi izin tarihleri belli olucak.gerçi şehirdışına çıkabilirmiyim oda muamma ya hadi hayırlısı.aslında çok isterim.
yarın akşamki tur içinde evet bir bogaz yapalım derim:)

• Beğen
Tepkiler: mehmetbaris87
@Ramazan Okyay

Ramazan abicim ayıpsın ya siz isteyin sizinle 250 300 km gidelim ölüme gidelim nolur yani:D:D:eek: Bu pazar da güzel bi yer keşfedelim bakalım...

Yarın akşam Bebek yapıyoruz o zaman çoğunluk evet derse:)

bebek benim içinde uygundur ama vafıl :D yemem kumpir daha güzel :cheer: :lick3:

Bana fark etmez ama Barış'ın da ilk günü olacak aramızda; dönüşte zorlanmasın diye Bebek diyorum. Aramıza şimdiden hoşgeldin Barış

• Beğen
Tepkiler: mehmetbaris87
@Selim Siliğ

bağladım çok güzel oldu, hatta ev arkadaşım yamaç paraşütü yapıyo, yarın kampta olacak, ön aydınlatmaya sulandı ama vermedim:D

Gününüz aydın olsun Avrupa Yakası.

Özlemle beklenen gün geldi çattı. Akşam kimseye söz vermeyin, üzülürsünüz. ;) :)

• Beğen
Tepkiler: ayhan248
Günaydın Avrupa Yakası

Hayırlı cumalar herkese

tur için rota ve liste beklenir, benim oyum vafıl:D

• Beğen
Tepkiler: ayhan248
Gününüz Aydın Olsun Avrupa Yakası Pedal GURUBU

Haşim abi sen beni ya kalpten öldürürsün,ya veremden ...

Tura geliriz florya çay bahçesi yapar,Tura gelmeyiz Bebek vafıll çeker Ama olmaz ki kardeşim el-insaf ya :( :(

@Sefa Yıldız

Ben demedim birader, çocuklar çoktan şartlamışlar bile kendilerini oraya. Şimdi ben desem ki, " gitmiyoruz vafıl yemeğe, Florya yapılacak. " o zaman döverler beni. :rolleyes: :)

GURUBU değil abicim, grubu. ;) :) Facebookta da böyle yazmışsın, rezil ettin bizi tüh sana. :)

• Beğen
Tepkiler: temucin90
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri