Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
@serdarsen80

Guruba nerde Katılcaksınız ve biz sizi nasıl tanıycaz acaba :) ve yeterli ekipmanlarınız var mı?
kask,iç lastik,pompa,yama ?
bilgilendirirseniz seviniriz.

• Beğen
Tepkiler: Selim Siliğ
Çoğunlukla şehir içi kullanım hafta sonları piknik veya plaj sizce ön amortisör gereklimi değilmi bu konudada tecrübeli arkadaşlardan önerilerini bekliyorum

Sedona SD 311 Erkek ------------------ 315 €
(link)

Raleigh Metro LX -------------------------- 339 €
(link)

Giant Expression DX --------------------- 400 €
(link)

KRON TOURER------------------------------585 $
(link)

Scott Sportster P6(Erkek)---------------430 €
(link)

Specialized Vienna 1-----------------------439 €
(link)

Giant X-Sport 4 ------------------------------440 €
(link)

CANNONDALE QUICK 5 ----------------449 €
(link) 2

Marin San Rafael-----------------------------479 €
(link)

Trek NAV. 2.0---------------------------------490 €
(link)

selam beyler akşam florya roma dondurmacılarının oradan bile duyabiliniyordu mangalın kokusugelmek istedim otarafa ama olmadı işte bakın size ne diyeceğim siz anlarsınız Filipinlerde içtiğim fanta harikaydı acaba buralarda bulabilirmiyiz bunu ben hiç farkında değilim hep aklımdaydınız ah dedim şimdi avrupa yakasıyla içmek vardı bu fantaları diye hep iç geçirdim hepiniz sağlıcakla kalın....
(link)

Yarın görüşmek üzere dostlar. Gideyim de azcık bisikletimi seveyim. Yolda bırakmasın sonra bizi. :)

@Selim Leylak

Knka korkuyorum dün çıktık, yarın bir de uzun yol ( ilk kez ), üstüne bir de pazartesi tur :D :eek:

Bu arada dilekçe yazıyoruz şuan, haftaya hem cumartesi hem pazar tatil olucaz onay gelirse.

@Sefa Yıldız

Benim benzin zor biter de yarın gelmem için bir de bugün Burhan usta yapmam gerekiyordu benim 20:00'da çıkacağım kurstan. Ne ara baktıracağım benim canavara?

@Selim Siliğ

Adaş sen gelmek iste yeterki baktırcak yer çok korkmanada gerek yok sen sefaya taş çıkarırsın koçum benim:D

Bu arada ben şameddeyim çıkışta ara beni buraya gel.

• Beğen
Tepkiler: Selim Siliğ
@Selim Leylak

Ordasın da niye açmıyosun telefonu ya geriyorsun beni. Acil lazımdın bana. moladaydık derse girdim demin.

Beni getirme oraya çıkarken ararım seni, towncenter'ın önüne gelirsin.

@Selim Siliğ

Tamam burda olursam gelirim ara beni ne için lazımdım özel msj at.

@Sefa Yıldız

serdar kendini belli eder sefa,
serdar gurubun ilk katılımcılarından çok sevimli bir arkadaş

sabah bende durakta olacağım

selam avrupa yakası, yarın tura bende katılmayı düşünüyorum lakin karşıya vapurla geçip size katılcam, bildiğim kadarıyla sahilden gitceksiniz, eminönünden saat kaçta geçersiniz ona göre bende size ordan katılırım

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri