Guruba nerde Katılcaksınız ve biz sizi nasıl tanıycaz acaba ve yeterli ekipmanlarınız var mı?
kask,iç lastik,pompa,yama ?
bilgilendirirseniz seviniriz.
Çoğunlukla şehir içi kullanım hafta sonları piknik veya plaj sizce ön amortisör gereklimi değilmi bu konudada tecrübeli arkadaşlardan önerilerini bekliyorum
Sedona SD 311 Erkek ------------------ 315 €
(link)
Raleigh Metro LX -------------------------- 339 €
(link)
selam beyler akşam florya roma dondurmacılarının oradan bile duyabiliniyordu mangalın kokusugelmek istedim otarafa ama olmadı işte bakın size ne diyeceğim siz anlarsınız Filipinlerde içtiğim fanta harikaydı acaba buralarda bulabilirmiyiz bunu ben hiç farkında değilim hep aklımdaydınız ah dedim şimdi avrupa yakasıyla içmek vardı bu fantaları diye hep iç geçirdim hepiniz sağlıcakla kalın....
(link)
Benim benzin zor biter de yarın gelmem için bir de bugün Burhan usta yapmam gerekiyordu benim 20:00'da çıkacağım kurstan. Ne ara baktıracağım benim canavara?
selam avrupa yakası, yarın tura bende katılmayı düşünüyorum lakin karşıya vapurla geçip size katılcam, bildiğim kadarıyla sahilden gitceksiniz, eminönünden saat kaçta geçersiniz ona göre bende size ordan katılırım