Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
Günaydınlar Avrupa Yakası Pedal Gurubu Dün gelemedim,mangal kaçmazdı kısmet değilmiş. Pazar gününe artık RUMELİ FENER'inde yaparız birşeyler.Bu arada kimler kimler geliyor daha tam belirli değil bugün içinde belirlersek iyi olur.

• Beğen
Tepkiler: ayhan248
Günaydın Avrupa Yakası

Dün akşam tura katılanlara çok teşekkürler, ayrıca mandal içinde teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: ayhan248
Gününüz aydın ola Avrupa Yakası.

Dün akşam yine geleneği bozmayarak bizleri yalnız bırakmayan ve katılımda bulunan bütün abilerime ve kardeşlerime teşekkürler. Unutulmaz bir Cuma akşamını daha geride bırakmış olduk.

Mangal başında görev alan I. ve II. Selim'lerin de ellerine sağlık. Volkan kardeşimizin de soğan-domates doğrama kısmındaki özverili çalışmasından ötürü O'nun da ellerine sağlık. Biz de yedik, bizim de ağzımıza sağlık. :D

Evet, gelelim yarın gerçekleştirecek olduğumuz Rumeli Feneri turumuza.

http://img20.imageshack.us/img20/2792/adszuwr.jpg

Toplanma merkezi yine Bakırköy sahil yolundaki malum otobüs durağı uygundur.

Toplanma saati 07:00, hareket saati ise 07:15 dir. ( Biraz sarkma olabilir. )

Tur toplamda, gidiş-geliş 100km. yi biraz geçebilir. Tur temposunda gidileceği için, bu 100km. lik yolu sindire sindire kat edeceğiz. ;)

Şimdi, gelelim listemize.

24 Mayıs Pazar A.Y.P.G. Rumeli Feneri Turu Katılımcı Listesi Aşağıdaki Gibidir.

1. Haşim Okyay
2. Ramazan Okyay
3. Sefa Yıldız
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.

Turumuza iştirak edecek olan arkadaşlarımın listeye isimlerini eklemeleri ve hareket saatinden önce toplanma merkezinde hazır bulunmaları yeterli olacaktır. ;)

burdayım haşim :)
ohh gezin bakalım gezin ;)
pazar günü ben burda ofiste terler dökerken boğazda mis gibi havada pedal çevirmenin ayrıcalığını yaşıyacak olan a.y.p.g. şimdiden bol keyifli geziler dilerim.

yarın sabah sizi uğurlamaya geleceğim.

bu mangal partilerinin listesini tutuyorum :boese153:

@Nedret Günaydın

Hehe, daha çok liste tutarsın Nedret. :D

Bisikletlerinizin bakımını yapın, kendinizin de bakımını yapın. ;)

günaydın avrupalı pedalşörler

1. Haşim Okyay
2. Ramazan Okyay
3. Sefa Yıldız
4. Ayhan248
5.
6.
7.
8.
9.
10.

Turumuza iştirak edecek olan arkadaşlarımın listeye isimlerini eklemeleri ve hareket saatinden önce toplanma merkezinde hazır bulunmaları yeterli olacaktır.

• Beğen
Tepkiler: Sefa Yıldız
Hiç birşey söylemiyorum abi. Koca Avrupa Yakası Pedal Gurubu..

Topu topu 4 kişi Beyler Çok isteksizsiniz. Evde yatması güzel ama Bu kadarda yatması hiç hoş değil. Güzel birgün geçireceğiz diyorum görmediniz yerlere gideceğiz diyorum insanın içi biraz kıpraşır ya... Zamanımız bol kovalayanda yok. Yazın şu listeye isimlerinizi ya topu topu 100 km oda 90 km si sahil. Bu yoluda gidemeyeceklere pesssssssssssss diyorum ve belirtiyorum. Bu arada Helal olsun AYHAN ABiMe sormadan yolun mesafesını vs. Tak diye ismini yazdı.Şehirden uzak.Kafa dinleyeceğimiz bir pazarı sabırsızlıkla bekliyorum.

Millet bu hafta kurstayım, haftaya büyük ihtimal tatil ettireceğiz pazarı ve geleeğim. Size iyi eğlenceler bu hafta, keşke gelebilseydim :(

selamlar millet:)
dün akşam benim pek keyfim olmasada ( mide yönünden) yinede güzel bir cuma akşamıydı.mangalda emegi geçen arkadaşlarımın ellerine saglık.çok teşekkürler.haşimcim resimlerden bi haber yok hala naaptın?
Allah ın izniyle yarında güzel birgün olacak.hadi bakalım bırakın miskinligide ekleyin kendinizi listeye çogalalım güzelleşelim:D

• Beğen
Tepkiler: Selim Leylak
aloooooooooooooooooooooooooooooo
A.Y.P.G nerelerdesiniz yaaaaaw???
illa süleyman abiye ceptenmi aratalım sizleri bunumu istiyosunuz yani:D:D

@Sefa Yıldız

Sefa bana taş mı attın yavrum:D Bu kadar sinirlenme bea dostum geliriz olur biter:)

@Ramazan Okyay

En etkili çözümü önermişsin abi:D Eh birde fanta içmişse Süleyman abi bak gör grubun hepsini toplar:eek:

@Selim Leylak

Sana taş atmadım I.Selim ,Gel dostum sele borusuna ip bağlar çekerim ben seni :D

Süleyman abim kesin gelir çok çok önemli bir işi olmadıktan sonra neyse napalım gelenle gideriz bizde no women no cry :D Gelemeyenlerde resimlerle avunsun artık. :D

• Beğen
Tepkiler: Selim Leylak

1. Haşim Okyay
2. Ramazan Okyay
3. Sefa Yıldız
4. Ayhan248
5. Selim Leylak
6.
7.
8.
9.
10.

Turumuza iştirak edecek olan arkadaşlarımın listeye isimlerini eklemeleri ve hareket saatinden önce toplanma merkezinde hazır bulunmaları yeterli olacaktır.

• Beğen
Merhabalar AYPG.:)
Dün akşam ki mangal partisine katılan tüm abilerime ve arkadaşlarıma teşekkürler.
Geçenlerde bahsettiğim staj görüşmesi pazar günü olacağı için gitmeyi çok istediğim Rumeli Feneri turuna katılamayacağım.:(

• Beğen
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)