Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Dostlarım, babam bugün ufak bir operasyon geçirdi, anjiyo yapıldı. Allah'a şükür başarılı geçmiş, ve tıkalı olan damar açılmış. Saat 21:30 - 22:00 civarlarında da hastaneden eve gelecekler.

Benim de bu durumda evde bulunmam gerekiyor. Yani akşam aranızda yokum.

Hepinize selamlar, sevgiler. Akşam dikkatli olun, birbirinizden kopmayın, ben en arkada varmışım gibi davranın. :) Benim yerime de kestane yiyin emi. ;) :)

• Beğen
Tepkiler: nighteagle1
Scudo
haşim ve ramazancım keçmiş olsun, inşallah en kısa zaman içerisinde eski sağlığına kavuşur.hayırlı akşamlar

• Beğen
Tepkiler: Ramazan Okyay
selim bana olivıuma gel acil bana yaz

hayırdır Ayhan abi acilse hemen çıkıyım.tel numaranı özelden yada burdan atarsın.

Numaram: 05558571631

ben florya ya geleceksiniz sanmıştım hem sefa ve haşimde yok bende bugün fazla zorlandım şimidi s.ahmete kadar gidemem oralardayken size çok yalvardım gelin çay fanta ne isterseniz benden diye ama gelmediniz başka sefere artık size iyi eğlenceler

Eve geldim, duşa girip çıktım daha kimseden ses yok:p

evet süper bir cuma gecesi turuda bitti,katılanların ayağına sağlık,kaptana teşekkürler sayesinde güzelbir sultanahmet turu yaptık,unkapanında pilav yedik,vefa da boza içtik ,katılamayanlar üzülmesin ,aynı turu daha kalabalık olarak yine yapalım,herkeşe iyi geceler.iyi hafta sonları.

• Beğen
Tepkiler: Emrah Kuyumcu
@nighteagle1

afiyet olsun abi
kaçırdık bu akşam

Güneşli ve güzel bir Cumartesi sabahından herkese selamlar sevgiler.

İyi dilekte bulunan tüm dostlarıma da ayrıca teşekkürler.

Dün götürdünüz dolmaları demek ki. :)

Yarın program nedir? Nereye pedal basıyoruz? Yarın boşum ben, bir Pazar günümüz var, onu da sevgili dostlarıma ve bisikletime ayırayım dedim. :eek: :D

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri