Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
dinamo hoş geldin

ümit acele etme,sana hem uygun hem uzun vadeli kullanman için tulumlara bakıyorum şuan.
vereceğim adreste harika malzemeler olacak azcık müsade

• Beğen
Tepkiler: umicek
Scudo
akşama sefa sendeki o çocuk kaskını getirde, benim kıza verelim bisiklette taksın ikide bir bisikletten düşüyor. bu sene iyice öğrenecek sanırım.:D

• Beğen
Tepkiler: Sefa Yıldız
ramazan ağbi bir demlik ayarlıyabilirmisin,hani mangal üzerine koyup çay demliyordukya ;) eğer hala o duruyorsa mükemmel olur odun ateşinde çay keyfi.

bende nescafe getireceğim,ilgililere duyurulur :)

Akşam yağmur yağmazsa Florya yapalım. Çarşamba günü çıkamadık içime oturdu zaten.:D
Nedret abi hani olur da :)ha:) bu akşam tura gelirsen pazarı beklemeye gerek kalmaz görüşmek için.:D

@umicek

Uyku tulumu işini halletmeden haberleşelim, banada lazım :)

Selamlar Avrupa Yakası, herkese hayırlı günler dilerim.

Akşama tur belli değil galiba, sanırım ben de gelemiycem. Canavarı aldık ama evde yatırıyoruz havalardan dolayı :)

Bu arada; Pazar günü AYPG Belgrad'da yok mu şimdi? Ben napsam acaba, çok uzun yola şu halimle dayanabilir miyim bilemiyorum, bi de malzeme sıkıntım var maalesef. Niko abi, mesafe hakkında bilgi verebilir misin?

• Beğen
Tepkiler: Levent_K
@Levent_K

levent abi bende kaptandan haber bekliyorum senide haberdar ederiz

bide yanlis anlamada benim sana borcum varmı tamamını ödedimmi hatırlamıyorum:7: :confused:

@dunyaikincisi

tur okadar uzun olumrmu ki ?
belgarad gidiş dönüş 100 km yi deviriyor
pazar günü yaklaşık rota kaç km olacak

Dostlar, her kafadan bir ses çıkıyor. Daha kamplı gezinin tarihi, katılımcısı bile belli değil. Bırakın şimdi bir kenara uyku tulumunu, malzeme listesini felan.

Akşama tur olacak. Gökyüzünde bir tane bile bulut yok. Florya yapar, çayımızı içer döneriz. ;)

Nedret, açılışı yap da liste oluşturalım. ;)

@Nedret Günaydın

Tamam, ben demliği getiririm. Fakat mangal için kömür vs. felan da gerekli. Masraf çıkmasın diyorsanız demleyip getireyim. :)

Ama yok, illa közde demleyelim, tadı başka olsun diyorsanız o başka tabi. :)

• Beğen
Tepkiler: Koray Karaman
şimdi pedalşör dostlarım,
turumuz tek yön 45-50 km arası olmakla beraber,dönüşte diğer güzergahtan dönüp göktürk köyüne uğrarsak bu mesafe dönüşte 70+ km bulabilir.

akşama konuşuruz ayrıntıları. ;)

pazara kadar yağmur yağmaz ise etraf kuru olur çalı çırpı yakabiliriz kömüre gerek kalmaz :D :D :D

ramazan nasılsın, bu akşam tura geliyonmu.........:D

Yav, Belgrad turu ertelenmiş haberimiz yok :D Kusura bakmayın arkadaşlar, iki gündür bakmıyodum o konuya :D Benim de kafa karışmıştı bu pazar ne yapıyoruz diye.

Şimdi, bu Pazar mesafe çok değil gibi ama, benim ön far, iç lastik ve pompa sıkıntım var. Bi de 4 aylık göbekten :eek: dolayı oluşan kondisyon sıkıntım var :rolleyes: Seni arada kaynatırız derseniz gelecem :D

Niko abi,Sabah 7 De toplanıp, 7.30 'da yola çıkıcaz demişsin,Abi en fazla saat 10 -11 biz ordayız zaten.Balaban OoOoOoOo kadar uzakmı abicim ya hiç gitmedim resim olsa çok güzel olur aslında..:D

ya arkadaşlar şimdi pazarı bırakında önce cumayı bi halledelim. haşim bu kaptan bu akşam nasıl olsa kıvırır gelmez sen en iyiysi listeyi yap ,hemen sucuk alıp ,sucuk ekmek yapıyoruz akşama,itiraz istemem.

@dunyaikincisi

benim göbekte senden aşağı değil gecen belgrad turunda zaten sonda kaldım durdum habire beni beklediler bari bu sefer bakın yanlız degilim derim :D :D :D
sende gel

selam avrupa yakası nerde bugunkü turumuz okuldan acele çıkıp gelicem inş. yapın listeyi hadi yazın benide:D mangal yapıyoruz dimi sanırım herkesin aklından geçen bu:)hoşçakalın

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri