08:45 te ben ,aytekin ağabey,sefa yıldız,ve beylikdüzü ekibinden gelecek bazı arkadaşlarımızla florya flyınn den hareket planlanmaktadır. Bakırköyde diğer üyelerle buluşulup sirkeci...
biraz mitolojik olacak ama pazar sabahı efsanelerin buluşması değerinde, anadolu yakası pedal grubunu karşılamak için sirkeciye gittik.tarihi buluşmamız ölümsüz fotoğraflarla belgeledik.anadolu yakası ve avrupa yakası pedalşörleri sahil güzergahından grub disiplinine uyularak beraberce florya belediye tesislerine geldik. orada yemek-içmek için mola verildi.
ilerleyen zamanı yazamıyorum çünkü avrupa yakası pedalşörlerinin bazılarının işlerinin çıkması nedeniyle oradan apar topar ayrılmak zorunda kaldık.....
güzel bir pazar gününü bol pedal çevirerek geçirdiğimiz, bu mutlu anlarımızı bizimle paylaşan anadolu yakası pedalşörlerine sonsuz teşekkür ederiz.devamı inşallah bir başka etkinlikte görüşmek üzere hepinize iyi akşamlar.
güzel bir İstanbul sabahından tüm A.Y.P.G na günaydınlar sevgiler
özledim sizleri yaa valla çok özledim.az kaldı az hele şu haftayıda bir atlatiyim
parmagım şuan gayet iyi ama sarsıntıya gelmiyo henüz.
aranıza tekrar döndügümde havalarda müsayit olursa uzun tur isterim ona göre.
beni ancak öylesi doyurur
Gelecek Pazar'a da Belgrad turu var unutmayın lütfen.
Niko Abi,Kime Niko Kaptan'ın Gruptayız desek Senin adın Kaçak olmuş:ci: Dalga geçiyolar,Gelicem diyipte gelmiyor diyolar.Bana inanmıyosan öbür arkadaşlara sor biraz etkinlik yapmanın zamanı gelmedi mi ? AYPG olarak güzel bir uzuntur mesela hiçte kötü olmaz
Haşim abi Fatih daha yolda, onlr bugün geliyorlar.
Hakemler faciaydı. Faruk 3. bitirdi sonuçlara 6. yazmışlar 2 gün sonra düzeldi.
Bende üç hakemin önünden geçip (startı saymıyorum en öndeydim zaten )
ambulans'ta muayene olduktan sonra bıraktım ama DNS yazmışlar.