günaydın dostlar iyi pazarlar herkese.uyanıp yola koyulabilseydim benim içinde güzel bir pazar olucaktı
sefacım birbaşına naapar ne yer ne içer şimdi taksim ellerinde
Az önce 1.5 saatlik çalışmam sonucu Scale'i Alanya için hazırladım, yağlama, ayar vs. Sıra 771'e geldiğinde bir baktım ki arka jantta tel sallanıyor. Heralde evde antremanda oldu. Aman siz siz olun tellerinizi kontrol edin
Ramazan abicim sağolasın şaka bir yana tel işinin acelesi yok daha sonra yaptırırım. Anahtarıda babama söyledim getiriyor, onu da hallettim. Teşekkürler.
edirne gurubunu karşılamak için avcılara gittim :boese153: saat 07:00 de avcılardaydım hem edirne gurubunu hemde aytekini defalarca aramama ragmen ulaşamadım :boese157: telefonları çalıyor ama duymuyorlar ve duyuramadımda ne yazıkki.
oluşan moral bozukluğu ile aynı hızla oyalanmadan E5 üzerinden geri pedal bastım, eve girerken yağmur çiselemeye başladı ve bende bir pazar gününü bisiklet sürmek anlamında böylece noktaladım.
tünaydın A.Y.P.G
nasılsınız bakalım görüşmeyeli.sefacım o nasıl bir gözlüktür öylr yaaa
teknoloji abi işteyakında dvd oynatanıda çıkarsa şaşırmayınbir gözünüzle yolu digeriyle filmi takip ediceksiniz
havada tatlı bir güneş var azıcıkta olsa şöyle çıkıp bir deniz havasımı alsam diyorumgerçi bisikleti pek rahat kullanamıyorum ama dayanamıyorum abiciiiim naapiyim