Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
Günaydın Avrupa Yakası

İyi pazarlar herkese.

günaydın dostlar iyi pazarlar herkese.uyanıp yola koyulabilseydim benim içinde güzel bir pazar olucaktı:(
sefacım birbaşına naapar ne yer ne içer şimdi taksim ellerinde:D:D

Selam Avrupa Yakası

Jant teli olan varmı ??:D

Az önce 1.5 saatlik çalışmam sonucu Scale'i Alanya için hazırladım, yağlama, ayar vs. Sıra 771'e geldiğinde bir baktım ki arka jantta tel sallanıyor. Heralde evde antremanda oldu. Aman siz siz olun tellerinizi kontrol edin

Pedal sökmek için anahtarı olan varmı?? allenle sökülmüyor.

bende tel var ama işini görürmü bilmiyorum temu.kaç cm.tel uzunlugu.
pedal sökmek için anahtarda sormuşsun 15 açık agız anahtar var bende.

Selamlar Avrupa Yakası :) takşime Gidecektim Ya.. Sizsiz Sarmıyor Havada Bi acayiptii sirkeciye gidip Döndük Antreman Misali :)

@Ramazan Okyay

Ramazan abicim sağolasın şaka bir yana tel işinin acelesi yok daha sonra yaptırırım. Anahtarıda babama söyledim getiriyor, onu da hallettim. Teşekkürler.

Günaydın Avrupa Yakası

Geçmiş kandiliniz mübarek olsun.

İyi haftalar Herkese, hayırlı işler...

• Beğen
Tepkiler: ayhan248
Gününüz aydın, haftanız bol kazançlı ve stressiz ola Avrupa Yakası.

Fatih, lastikleri sabah çıkarken evde unuttum. Dün akşam söküp poşete koymuştum, sabah almayı unuttum. :D

Akşam buraya gelmek için acele etme. :) 20:30 civarlarında gel sen. ;)

günaydın avrupalı pedalşörler, iyi günler güzel mesailer.:D

mecidiyeköyde hava kapalı hafif yamur çisiledi, şu an duracak gibi.

• Beğen
Tepkiler: temucin90
"avrupa yakası"

günaydın herkesçiklereeeeeeee ;)

dün sabah aniden esti 06:00 düştüm yollara :)

edirne gurubunu karşılamak için avcılara gittim :boese153: saat 07:00 de avcılardaydım hem edirne gurubunu hemde aytekini defalarca aramama ragmen ulaşamadım :boese157: telefonları çalıyor ama duymuyorlar ve duyuramadımda ne yazıkki. :(

oluşan moral bozukluğu ile aynı hızla oyalanmadan E5 üzerinden geri pedal bastım, eve girerken yağmur çiselemeye başladı ve bende bir pazar gününü bisiklet sürmek anlamında böylece noktaladım.

Selamlar Avrupa Yakası ...

Herkese Kolay Gelsin ..

Dün Yalçın'la Konuştum Hepinize Bol bol Selamlar Söyle Öss Nedeniyle Biraz Uzak kaldıgını Belirtti Yakında Bizlerle Olacak..

• Beğen
Tepkiler: temucin90
:( almadım daha Gecen turda Bahsini Açmıştım Sizlerde Görün İstedim :)
39.90 tl. 2 Gb Mp3 çalarlı

tünaydın A.Y.P.G:)
nasılsınız bakalım görüşmeyeli.sefacım o nasıl bir gözlüktür öylr yaaa:)
teknoloji abi işte:)yakında dvd oynatanıda çıkarsa şaşırmayın:Dbir gözünüzle yolu digeriyle filmi takip ediceksiniz:D:D
havada tatlı bir güneş var azıcıkta olsa şöyle çıkıp bir deniz havasımı alsam diyorum:)gerçi bisikleti pek rahat kullanamıyorum ama dayanamıyorum abiciiiim naapiyim:)

• Beğen
Tepkiler: ayhan248
Beğenipte almak isteyen olursa ,Adamdan toplu alabiliriz,indirim de olur ve kargoyla Uğraşmayız.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri