Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
"avrupa yakası"

günaydın herkesçiklereeeeeeeeeeeeeee ;)

sağlık sıhhatli ve bol kazançlı bir gün dilerim herkese.

Scudo
günaydın avrupa yakası pedalşör yarışçıları, 1 mart yapılcak olan Kaçkar yarışında bolşanslar ve sıkı idmanlar dilerim.:D iyi mesailer,iyi dersler.

mecidiyeköyde hava kapalı soğuk ve hafif ıslak bir hava hükmediyor.:ci:

Şimdi bu hafta sonu da mı çamura bulanıyoruz? :D

Bu sefer yanıma yedek balata da alacağım. :) Ya da, hiç fren yapmayıp Allah ne verdiyse. :)

Allah yolunuzu açık etsin aslanlar,Ben yokum :D:D

balataların olmuş fiyatı 15 euro ,onu geçtim daha bembeyaz kıyıpta yarışa sokamam ben onu :D

Ama koray'dan Derece Bekliyoruz Dimi Abiylerrrrrrrr :)

• Beğen
Tepkiler: Koray Karaman
Yine çamur içinde yarışacağız, ben bu sefer eskisiyle katılacağım, onun balataları 15 TL:D , yeniyide alanyaya saklayacağım

günaydın dostlar
hepinize iyi yarışlar bol kazanclar

benim favorim fatih, o çıkışıgördükten sonra o hafiflikle bu sefer birinci olur inşallah. form grafiğide gözel geldi bana şimdiden herkeze yarışta başarıler dilerim. :D :cool: :ci:

ikinci favorim kaptan olacak o da bu sefer iyi derece alacak sanırım, hernekadar forum grafiğini saklasada bu sefer derece kıpırdama olactır.
başarılar

ikinci favorim kaptandir. her ne kadar form durumunu sağladıysada, bu sefer
iyi bir derece yapacağından eminim.başarılar

Ben de son zamanlarda bir uğursuzluktur gidiyor. Nedret'den bana mı geçti anlamadım. Tam ısınıyorum, bacaklar açılıyor, yarış dışı kalıyorum. Ama bu sefer kararlıyım, azimliyim :10: . Bitireceğim yarışı.

Bu sefer de " 27 " numara gelirse, almayacağım. :)

• Beğen
Tepkiler: ayhan248
bisikletin hafifliği dışında , bisikletcininde ağırlığı ve kas yapısı önemlidir arkadaşlar vede inatçı yapısı,sağlamlığı,vucut ısı,doğru nefes alıp-vermesi,en son olarakda frenle ilgili her şey.zincir yağlarıda önemli iyi marka kalite demektir.

@umicek

10'lara yetişemiyoruz abi, biz geldiğimizde 20 ve yukarısı dağıtılıyor. ;) :)

beyler herkes yarış moduna girmiş hayırlı olsun çarşamba bi prova yapalımmı?
sefa 10tl ye balata almayanı dövüyolar ne 15€ ya
valla bende enson ayıptır söylemesi 120tl servis ücreti ödedikten sonra soğudum bu yarış olayından ama hava durumuna göre bakacam
bu arada antalyadaki yol yarışı münasebetiyle busefer kafaya koşanların bir bölümü olmayacak
çarşamba programı hazırmı?

@AYTEKİN ERZAN

120 tl? :eek: :7: :p

Sizin kadro kulakları pahalı Aytekin abi. Bizim kulaklar 10 lira. :)

Çarşamba akşamı çıkmayı isteriz tabii ki de. Genel fikirleri alalım.

@ayhan248

ayhan ağbi bu sefer hırslı gireceğim yarışa
sevecen
hoş görülü
ve centilmen modundan çıkıp,yırtıcı modunda bakacağım olaylara. :D yani tam tersi davranacağım :( belkişansım döner

abidik kubidik sebeplerden zirveyi zorlıyamıyorum.

hele birde düşmesem :7:

çarşamba akşamı çıkılabilir gerçi,hava çokda sert olmazsa ;)

• Beğen
Tepkiler: ayhan248
@Nedret Günaydın

Düşmek hiç ayıp değil, kalkması bil Nedret. :p

Ben de düştüm son yarışta 2 defa. Hatta birisinde dikenlerin üzerine düştüm :eek: Lastiğim de o nedenle patladı ya.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri