benim favorim fatih, o çıkışıgördükten sonra o hafiflikle bu sefer birinci olur inşallah. form grafiğide gözel geldi bana şimdiden herkeze yarışta başarıler dilerim. :ci:
ikinci favorim kaptan olacak o da bu sefer iyi derece alacak sanırım, hernekadar forum grafiğini saklasada bu sefer derece kıpırdama olactır.
başarılar
Ben de son zamanlarda bir uğursuzluktur gidiyor. Nedret'den bana mı geçti anlamadım. Tam ısınıyorum, bacaklar açılıyor, yarış dışı kalıyorum. Ama bu sefer kararlıyım, azimliyim :10: . Bitireceğim yarışı.
bisikletin hafifliği dışında , bisikletcininde ağırlığı ve kas yapısı önemlidir arkadaşlar vede inatçı yapısı,sağlamlığı,vucut ısı,doğru nefes alıp-vermesi,en son olarakda frenle ilgili her şey.zincir yağlarıda önemli iyi marka kalite demektir.
beyler herkes yarış moduna girmiş hayırlı olsun çarşamba bi prova yapalımmı?
sefa 10tl ye balata almayanı dövüyolar ne 15€ ya
valla bende enson ayıptır söylemesi 120tl servis ücreti ödedikten sonra soğudum bu yarış olayından ama hava durumuna göre bakacam
bu arada antalyadaki yol yarışı münasebetiyle busefer kafaya koşanların bir bölümü olmayacak
çarşamba programı hazırmı?
ayhan ağbi bu sefer hırslı gireceğim yarışa
sevecen
hoş görülü
ve centilmen modundan çıkıp,yırtıcı modunda bakacağım olaylara. yani tam tersi davranacağım belkişansım döner