Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@fatihgüven

Hazır alsak? :rolleyes: :crazy292:

Bu arada, yarın ki hava durumu yağmur şeklinde devam eder ise, malum yerde çay içer döneriz. Olmadı fanta içer döneriz. Çok ısrar ederseniz, mangal yapar döneriz. :)

Scudo
Yarın yağmurlu gözüküyor meteorolojinin sitesinde. Gene yanılırlar inşallah her zaman ki gibi.:D

kanal-1 izleyin arkadaşlar orada bisikletçiler var. filimde

Günaydın Avrupa Yakası

Hayırlı cumalar herkese, umarım hava böyle devam eder ve güzel bir tur yaparız.

• Beğen
Tepkiler: ayhan248
Günaydın dostlar, hayırlı Cuma'lar.

@Sefa Yıldız

Sahil yoluna indiğimiz merdivenlerin oraya geliyorsun Sefa, herzaman ki yere yani. ;)

• Beğen
günaydın avrupalı pedalşörler, iyi günler hayırlı mesailer dilerim.:D

mecidiyeköyde hava açık zaman zaman güneş açıyor.şu an yerler kuru,hafif rüzgar var.

not:yalçıncım barentleri getirmeyi unutma iyi dersler sana....:D

• Beğen
Tepkiler: temucin90
@ayhan248

abi Barentler bende :D ama eve gidersem akşam yanınıza gelmem cok zor olur haftaya bisikletimle ben getirsem :D

• Beğen
@Ramazan Okyay

Birader, saat 19:30 sularında bize gidip çayı demliyorsun. Sonra ben gelince termoslara dolduruyoruz. Büyük demlikte demle ki, iki termosa da bölüştürelim. ;)

Küçük demlikte demlersen, termosun birisi çay birisi sıcak su olur. Olmadı öyle yaparız, Nedret'in nescafe sözü vardı. :rolleyes: :)

selam abilerim dostlarım bugun güzel bir tur daha kararlaştırılmış hemide mangallı:)ne zamandır gelemedim bir türlü hem hamlaştım hem özledim turları muhabbetleri.bu akşam gelebilrsem sürpriz olsun abim askerden dün geldi de ona göre katılıcam.görüşmek üzere hoşçakalın AYPG.

selim kardeşim listeye sende ekle dendini bakem.

Meteoroloji her zaman ki gibi yanıldı.:ha: Hava bozmazsa çok güzel bir tur olacağa benziyor.

Millet, ne bu sessizlik? Sıcaktan mayıştınız mı yoksa? :)

Nedret nerelerde? Hiç sesi soluğu çıkmadı bugün. Hele bir kıpraşın. :045:

20 Şubat 2009 Avrupa Yakası Pedal Grubu Geleneksel Cuma Akşamı Mangal Etkinliğine Dair Katılımcı Listesi Aşağıdaki Gibidir.

1. Nedret Günaydın
  2. Süleyman abi
  3. Ayhan abi
  4. Levent_K
  5. Ramazan Okyay
  6. Haşim Okyay
  7. Alper Temircan
  8. Temuçin Garzan
  9. Koray Karaman
  10. Yalçın Çanak
  11. Sefa Yıldız
  12. Fatih Güven
  13. Volkan RR
  14. .
  15. .

20 Şubat 2009 Avrupa Yakası Pedal Grubu Geleneksel Cuma Akşamı Mangal Etkinliğine Dair Katılımcı Listesi Aşağıdaki Gibidir.

1. Nedret Günaydın
  2. Süleyman abi
  3. Ayhan abi
  4. Levent_K
  5. Ramazan Okyay
  6. Haşim Okyay
  7. Alper Temircan
  8. Temuçin Garzan
  9. Koray Karaman
  10. Yalçın Çanak
  11. Sefa Yıldız
  12. Fatih Güven