Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Masmavi ve güneşli bir gök yüzü ile güne merhaba diyen bir İstanbul sabahından herkese selamlar, sevgiler, hörmetler, iyi çalışmalar. :)

Cuma gününe 1 gün kaldı, yarın akşam kimseye söz vermeyin yoksa üzülürsünüz. ;) :)

Bu arada, program ne olsun arkadaşlar. Ne yapmak istersiniz?

Yoksa sadece Sefa'ya mı soralım?

Scudo
@temu90

Mangal? Olur, neden olmasın.

Ama bütün ekip orada olsun istiyorum. Biz bugün den açılışı ve listemizi yapalım, başlığa da yazalım mangal var diye. Kokusunu alan gelir zaten. :rolleyes: :)

• Beğen
Tepkiler: ayhan248
@Haşim Okyay

Açılışı şimdiden yapalım abi. Hem daha rahat organize oluruz. Mangal olur da gelmeyen olur mu hiç.:p

günaydın avrupalı pedalşör dostlerı, pedallar ve ayaklarımız paslandı, bize pas-kireç çözücü gerekli, herkeze iyi mesailer dilerim.:D :ci:

mecidiyeköyde hava güneşli hafif bir bahar günü sanki, tur için şartler uygundur .bol pedallı gün dilerim.

• Beğen
Tepkiler: temucin90
Dostlukların pekiştiği bilgilerin paylaşıldığı yeni bir etkinlikte buluşmak dileğiyle "Avrupa Yakası Pedal grubu"..

Rotamız:Hipodrom önünden geçerek Bakırköy sahil yolundan,Yeşilköy sahile ulaşıp Florya dinlenme tesisleri.....

bu haftaki etkinliğimizde Sefa arkadaşımızın doğum gününü mangal kokuları eşliğinde 18. yaşının şerefine kutluyoruz.

kış sezonu ve işlerin yoğunluğundan bir araya gelmekte sıkıntı çektiğimizden imkanı olan tüm dostlarımızı yanımızda görmek hasret gidermek isteriz.

Buluşma ve toplanma yeri:Merter Burger King (Tekzen Market yanı-Zeytinburnu Metro istasyonu)

Toplanma Saati :20:00

Hareket saati :20:30

Tarih : 20.02.2009

Hava durumuna gelince parçalı bulutlu mevsim normallaerinde olacak

Gece sürüşü olacağı için tüm katılımcı arkadaşların kafa lambası,far,ışıldak,arka stop’larla birlikte ayrıca kask ve eldivenle sürüş keyfini daha güvenli hale getirmeleri için önlem almaları rica olunur.

herkese iyi eğlenceler dilerim.

20 Şubat 2009 Avrupa Yakası Pedal Grubu Geleneksel Cuma Akşamı Mangal Etkinliğine Dair Katılımcı Listesi Aşağıdaki Gibidir.

1. Nedret Günaydın
  2. Süleyman abi
  3. Ayhan abi
  4. Levent_K
  5. Ramazan Okyay
  6. Haşim Okyay
  7. Alper Temircan
  8. Temuçin Garzan
  9. Koray Karaman
  10. Yalçın Çanak
  11. Sefa Yıldız
  12. Fatih Güven
  13. .
  14. .
  15. .

Haftalardır özlemi ile yanıp tutuştuğumuz mangal sefamızı Cuma akşamı hep birlikte gerçekleştirmek için tüm pedal dostlarımı orada görmek istiyorum.

Gezimize katılacak arkadaşların listeye isimlerini eklemeleri ve hareket saatinden önce toplanma merkezinde hazır bulunmaları yeterli olacaktır.

Cuma akşamı kimseye söz vermeyin, yoksa üzülürsünüz. ;) :D

hayırlı günler arkadaşlar
haşim beni can evimden vurdun mangal dedin ama
ben cuma akşamı gelemicem :(
menüde ne var sucukmu, köftemi:lick3:

@umicek

:box2: :violent-s :boese153:

Bilmem, çoğunluk ne isterse. Olmadı ikisi bir de olabilir.

Sen niçin gelemiyorsun abi? :045:

@Haşim Okyay

geçenlerde benim kuzen evlenmişti
annem cuma akşamına onları yemeğe çağırmış
:( :mad:

@umicek

sucukta var köftede,soğanda ayrıca isteyen fantada içebilir. :D
madem sen yoksun hepsinden bolbol alalım sana fotoğraf çeker göndeririz :eek: :D

doğum günü çoçuğu SEFA nerelerde sesi çıkmıyor,yeni yaşından dolayı bunalıma falan girmesin :p

• Beğen
Tepkiler: Sefa Yıldız
@umicek

Anladım abi, kısmet. Başka bahara inşallah.

Doğum günü çocuğu Sefa, sucuk ve köftelerin üzerine mum da koyalım mı? Üflersin. ;) :)

• Beğen
@Nedret Günaydın

Sen mevzuyu anlamadın abi, mum üfletme bahanesi ile mangalı üfletecektim ben. O üfleyecek ben yakacağım, O üfleyecek ben yakacağım. :eek: :crazy292:

• Beğen
Burdayım Abilerim burda :)

Mum yerine Mangala Üflemeyi tercih ederim :)

Önemli olan zaten o güzel günü hep birlikte geçirmek zaten :)

yarın akşam için özel SEFA kuruyemişlerinden ikramda bulunacağını düşünerek fanta alacağız haberin olsun :boese153:

not.sefanın partisine giriş ücretsizdir ve damsız girilmez :(

Hava müsait olursa yapalım şu mangalı,
mangal telleri sakladığımız yerde duruyorarmı acaba? :)

biri kayaların arasında torba içinde,
diğeride çimlere sınır bahçe çitinde saklıydı.

çip takmıştık, sinyallerini takip ederek bulabiliyoruz nasılsa! ;)

@Nedret Günaydın

Hepimizin damları yanında zaten abi. Dam( bisiklet )sız almıyoruz haberiniz ola. :D

@Levent_K

Geliyor olman beni çok sevindirdi Levent abi. Özlediğimden değil ha, o kadar mangal işini kim yapacaktı? :eek: :p

Büyük ihtimal yerindedir abi. Kim nereden bilecek bizim gömülerin nerede olduğunu?

• Beğen
Tepkiler: Levent_K
Ortaya bir karışık iyi gider,Fanta olcaksa süleyman abiyide görmek isterim :D

Haşimmm abiiiii doğum günü hediyesi olarak kardeşine bir fanta alırsın artık:lick3:

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri