Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@sureden

Bekleriz ama zor olur ordan bu tura..:)

Selam Avrupa Yakası :)

--------------------------
Niko abi Alanya'ya gidiyor musun?
ve
Uludağ turu n'oldu?

Scudo
@Haşim Okyay

Haşim abime bu konuda katılıyorum. Hava ne yazıkki çıkmaya müsait değil.:(
Hava güzel olursa haftasonu birşeyler yapabiliriz.

Büyükada turu varmış pazar günü. B.ada'yı merak ediyorum aslında. Yaklaşık 10 senedir istanbuldayım bi kere gitmedim şu adaya.:D Acaba AYPG'den katılan olur mu?

@AlperTemircan

Aklın yolu birdir Alper. ;)

Ne işin var Büyük Ada'da? Hadi bisikletsiz gitsen tamam, bisiklet ile 15 dk. sürmüyor kocaman adayı dolaşman. :rolleyes: :)

• Beğen
Tepkiler: Alper Temircan
haşim çocuğun şevkini kırma,vapura kadar gidiş ,dönüştede bisiklet sürecek nasıl olsa,büyük ada parkuru uzun sayılır ,pazar evde oturacağına gitsin çocuk dolaşsın ,hem vapur gezisi yapmış olur.haksızmıyım,ama senin pazar için bi önerin varsa onu söyle neymiş bakalım,kafamıza yatarsa bizde geliriz.

@fatihgüven

Grup disiplini ;) Hiç yarış parkuru olur mu Fatih :D

@Haşim Okyay

Maksat hem biraz aksiyon olsun hemde 1 haftadır bir yere çıktığım yok. Değişiklik olur biraz diye düşündüm.:D

Ayrıca Fatih'in belirttiği gibi parkur var ve parkuru görmeyi de istiyorum. Gerçi grup disiplinini bozmadan parkura girebilir miyim bilmiyorum.:D

Süleyman abime de şevkimi kırmadığı için teşekkür ediyorum.

@temu90

2006 Tr Şampiyonası parkuru.
Zaten gitsem bulur muyum? Hayır :D

Bi kere RedBull yarışına girmiştik ama onu da hatırlamıyorum ve farklı parkur zaten :)

@nighteagle1

Pazar günü? Sağanak yağış altında? Vapur gezintisi? :eek: :D

Ben bir şey demedim abi, şaka yapıyorum, gitsin tabii ki. Nerede gördünüz benim gençlerin şevkini felan kırdığımı? Onu yapsa yapsa Nedret yapar. :crazy292: :D

• Beğen
Tepkiler: nighteagle1
@Haşim Okyay

Ben pazar günü hava açık olacak diye biliyordum.:(
Sağanak varsa evimde oturur olmayan sobamın yanında sıcacık çayımı içerim.:D

@Haşim Okyay

Ben pazar günü hava açık olacak diye biliyordum.:(
Sağanak varsa evimde oturur olmayan sobamın yanında sıcacık çayımı içerim.:D

@AlperTemircan

sen haşime bakma bilader git eğer haşim 15 dakka sürüyo diyosa tüm adayı gezmek sende 4 tur yaparsın 1 saat te yeter hherhalde
iyi rampalar var
ama sen turistik amaçla birazda görmek istiyorsun işte bu fırsatı kaçırma sakin şu sıralar kimse olmaz kafana göre yani

Yukarıdaki mesajlarımdan biri nette oluşan problemden dolayı iki kez gitmiş.:( Mesajlardan birini silebilirsen sevinirim Haşim abi.

Eğer ki pazar günü hava güzel olursa gitmeyi düşünüyorum Aytekin abi.

• Beğen
Tepkiler: Aytekin Erzan
Soğuk ve yağışlı bir İstanbul sabahından herkese selamlar, sevgiler, saygılar ve hürmetler.

Koca şirket yatar, biz çalışırız. Adalet mi ulen bu :045: :)

Hafta sonu bisiklet sürmeye çıkacak arkadaşlara su, çamur, rüzgar, kar, soğuk geçirmeyen alt üst haşemalarımı verebilirim. :D

"avrupa yakası"

günaydın herkesçiklereeeeeeeeeeeeeeeee ;)

SEVGİLİLER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN

temuçin fotoğrafı göremiyorum eve gidince bakarım,burdan nedense açmıyor :(

yarın büyük adaya gidilmez bu soğukta eziyet olur benim için,büyük ada yazın güzel oluyor.

gelin yarın sabah antrenman turuna çıkalım yırtalım kasları aşalım çamurları :D

Günaydın Avrupa Yakası :)
Senin de sevgililer günün kutlu olsun Niko abi :D

Ne aldınız sevgilinize bakayım? Ben bi çift balata, pas sökücü ve birde yıkarken mis gibi kokması için arap sabunu aldım. :D Nasıl sevindi ama görmelisiniz. :)

Seneye de inşallah, Rock Shox veya Fox ile O'nu ödüllendireceğim. :rolleyes: :eek:

Hehe :D

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri