Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
alpercim tur iptal edildi cumaya inşallah iyi akşamlarsana

Scudo
Hevesim kursağımda kaldı.:River-102 Neyse her işte bir hayır vardır.:) Cuma'ya inşallah. Sana da iyi akşamlar Ayhan abi.

@AYTEKİN ERZAN

Abi gelmeyi isterdim ama, bisikletim yarıştan kalma hala, el atamadım. Hem frenler bitmiş durumda ikisinin de balatalarının değişmesi gerek.

Bakırköy'e gitmem lazım iş çıkışı, onu da denk getiremedim bir türlü. Cuma akşamına kadar hazır oluruz inşallah.

Şu saatlerde de yağmur yağıyor, dikkat edin kendinize emi. ;)

@AlperTemircan

Sıkma canını Alper, sen dersini çalış önce, hep birlikte daha gezecek çok günümüz olacak inşallah. ;)

@Haşim Okyay

haşimciğim sağlık olsun benim bisiklette bike and out door da zafa-er bakıyo baya bi işi var bu gece çok güzel oldu orada olmanızı isterdim neyse sağlık olsun
evet yağmur çok kötü pis bi yağmur kumlu gibi jantların anasını ağlatıyo pabuç falan bırakmıyo beylikdüzü ekibini bıraktım dönerken pek bilmediğim yol çukura denk geldik önü atlattım arkayı kurtaramadım birde lastikle uğraştık ama herşeye rağmen güzel bi geceydi süleyman beyde bizleydi
haşim öpüyorum seni kendine iyi bak ramoya selam

Günaydın Avrupa Yakası

Haşim abi seni aramıtım ya balatalar için, ön bitmiş ama metali çıkmamış, arkada tek bir tarafın metalini eritmiş parlatmış:D diğer tarafıda erimiş tabi. Sonuç olarak iki çift yeni balata aldım:)

günaydın avrupa yakası pedalşörleri iyi günler güzel mesailer dilerim.:D

mecidiyeköyde hava soğuk- ıslak- hafif yağışlı

"avrupa yakası"

günaydın herkesçiklereeeeeeeeeeee ;)

dün akşam eğlencenin tadına varıp keyif çıkaran arkadaşlara en kısa sürede tekrarlıyalım doğum günü partisini,pasta yeriz :D

Günaydın dostlarım. Dışarıda felaket bir şekilde sağanak yağış gözlenmekte. Aman diyim çıkmayın dışarıya felan. ;) :)

Günaydın dostlar :) Günaydın Avrupa Yakası :) hidrolik balataları biten bisiklet dostları :D

@Nedret Günaydın

niko seninle özelden görüşmemiz gerek sana ulaşma yetkim yokmuş ama nasıl olacak beni msn e ekle yada 05333719305 bekliyorum

bu işte bir iş var bencede haşim, buralar böyle olmazdı.

yağmurdandır yağmurdan :boese153:

çarşamba gecesi ilk defa hava kuruyken turdan kaçan a.y.p.g. nun gençleri dün gece süper bir doğum günü partisini ,pastaları, meyvaları,çayları,havai fişek gösterilerini ,daha neleri sayayım hepsini kaçırdınız ,birdahada yakalayamazsınız ..... sağlık olsun gerçi, bende hiç siteye göz atmadan hazırlanıp hemen yola çıktım ,sizleri bekledim bp de ,baktım gelen yok bastım tek tabaca floryaya sizi kaçırdım diye düşündüm ,meğerse haşim gelmeyince diğerleride vazgeçmiş sağlık olsun.haftaya çarşamba inş .görüşürüz,çünkü yarın akşam gelbilirmiyim bilmiyorum.gelemezsem hepinize iyi turlar.....

@nighteagle1

Çarşamba akşamı çıkmayı çok istedim Süleyman abi ama takım olmayınca yanlız çıkmak istemedim. İnşallah bir sonraki sefere.

@Sefa
Hemşerim kadroyu satıyormuşsun. Seni aramızda göremeyecek miyiz artık?:(
Geotech'i satınca yeni kadronu bir an önce alda bizleri yanlız bırakma.

• Beğen
Tepkiler: Sefa Yıldız
Selamlar zaman buldukça bende turlarınıza gelmek isterim...Sarıyer Kazımkarabekir mahallesindenim...iyi pedallar...

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri