Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
Bakırköye ya da incirli(ömür durağı) yakın nerede katılabilirim.

@ayhan248

ne demek ayhan abicim lafımı olur:)evde boş boş yatacagına bir işe yarasınlar.gülele kullan.
bu arada dün akşamki tur içinde sevgili A.Y.P.G na teşekkürler.güzel bir akşamdı.sefaköy grubuyla çay be muhabbette ayrıca güzeldi.

@gookmen

Abi sahil tarafında bi yerden katılman lazım :)
Tekzen Ömür'e yakın zaten, ilk buluşma yerine gel :)

1) Koray Karaman
2) AlperTemircan
3) Yalçın Çanak (Belki)
4) Fatih Güven
5) Temuçin(belki)
6) Sefa Yıldız
7) gookmen

20.00-20.30 arası Tekzen ;)
aceleye gerek yok daha ben evdeyim :D

Yolda arıza yaptı bisiklet.Geri dönmek zorunda kaldım.
Arka göbeğe uzun zaman önce bakım yapmıştım.Bilyenin birisi kaybolmuştu.
Bisikletçi abim de sağolsun birşey olmaz hatta daha iyi yağlama yapar diyerek sallamıştı.Geçen baktım.Bilyelerden birkaçı deforme olmuştu.Yolda takır tukur edip pedal kendiliğinden dönmeye başlayınca aynen döndüm eve.Pazarki yarışa kadar yeni bir göbek taktıracam inşallah.

• Beğen
Tepkiler: fatihgüven
3 kişi olunca , rotamızı Florya yönüne çevirdik.Florya'dan Yalçın ve Sefa abi katıldı..Gezimizi 5 kişi olarak sağ salim tamamladık. :) Herkese iyi geceler..

• Beğen
Tepkiler: gookmen
haşim haklısın bilader sağlık problemlerimden dolayı keyfim biraz kaçıktı evet kusura bakmayın böyle denk geldi yoksa sizleri nekadar severim biliyosunuz birdahaki sefare kurtları dökeriz iyi bakın kendinize

İyi geceler Avrupa Yakası.
Uzun bi aradan sonra yeniden gelmiş bulunmaktayım:) İlk gün olmasına rağmen az kişiydik ama güzeldi yinede.Fatih, Alper, Koray 'a ve ve ve çaylar için Sefa'ya teşekkür ederiz.:D:D

Bisiklete gelince kadro için Ramazan abiye sele borusu için Haşim abiye ayrıca teşekkür ederim.Bi temsili foto atayım bari :D

http://img218.imageshack.us/img218/8103/28012009015qs2.jpg

Gününüz aydın ola Avrupa Yakası.

Dün akşam tur yapan kardeşlerimin ayaklarına sağlık. Ben de eve 23.30 civarlarında girdim dün. :) Dünün yorgunluğu hala üzerimde.

Hayırlı olsun yeni SD-781 in Yalçın. 781 leri 3 ledik iyi mi. Kıskananlar çatlasın :eek: :D

• Beğen
Tepkiler: Yalçın Çanak
Günaydın Avrupa Yakası

Kaptana n'oldu:eek: hala ortada yok :D

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri