Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
@AYTEKİN ERZAN

Hehe, vallaha abi süper olur ya. Gelin hele tutun şu işin ucundan bi. :rolleyes:

Bana 2 tane sayımcı, 4 tane de torba tutacak adam lazım. :D

Yaklaşık 25 parti mal var saymamız gereken, 1 model ortalama 1000 adet olsa, 25.000 tane mal yapar.

1000 tane malı 25 dk. da sayıp toplarsak, 25.000 adet malı da 625 dk. da sayarız.

625 dk. da 10 saat civarı yapar. En geç öğlen 12 de burada olsanız, hadi biraz daha hızlandık bir modeli 15/20 dk. da saydık desek, ucu ucuna yetişiriz Aytekin abi. :eek: :D

• Beğen
Tepkiler: Aytekin Erzan
@Haşim Okyay

Sayma İşini Ben Yaparım Sabahtan Akşama Binlerce Sayfa Sayıyorum Zaten Abi :D Ha Sayfa Saymışım Ha Mal Saymışım Fark Yapmaz :D

• Beğen
Tepkiler: Aytekin Erzan
@fatihgüven

@Koray Karaman

Öğrenci arkadaşlarımız yeni uyanıyorlar görünüşe bakılırsa. Yatın bakalım yatın. :D

Arada uyumak lazım :D ilerde uyumak hayal olacak galiba :)
Uykum geldi bu arada :p

Hadi bana iyi dersler size de iyi çalışmalar :)

Koray sana da ödev, matematik çalış,sonra da biraz geometri :D

@Haşim Okyay

haşim ciiiimmm sen hiç merak etme bizdeki bu genç dinamik elemanlar varken işmi dayanır bende yüklemeleri yaparım olurbiter yeterki sen aramızda ol deponun altını üstüne bile çeviririz

tünaydın arkadaşlar
haşim sana kolay gelsin ...
ama banda yardım lazım
kriz var bütün hafta oturuyoruz
ama ihrcatçılar illa gümrükleme için cuma gününü bekliyorlar

akşama tur olsun arkadaşlar fitbus durumdayız.

Akşam çıkacaksanız eğer, sağlam giyinin dostlarım. Sağlam dediysem, öyle kat kat değil, gerektiği ölçüde, hava durumuna uygun giyinin. ;)

Fatih, sen katılacaksan sadece taytla çıkma tamam mı? :)

Bugün katılamam da, pazar günü bir Belgrad yapalım derim dostlar.

• Beğen
Tepkiler: fatihgüven
ramazan-selim hadi neredesiniz akşama çıkalım. :ci: :D

koray sen listeyi başlat bakalım akşama kaç kişi çıkacak.

Aksaray'da hava çok fena valla. Bu havada da çıkar mıyım bilmiyorum.:( Yağmur + dondurucu soğuk çok fena hasta yapar adamı. Eğer ki saat 8'e doğru hava biraz ılırsa tura varım.

Haşim abi Belgrad turumuz geçen haftaki gibi olmaz inşallah. :D

@AlperTemircan

Hehe, şayet bu sefer de sabah yağmur yer isek, durmak yok Alper kardeşim. :rolleyes: :D

Yalandan geri dönüş yaparız, sonra hava açar. Sonra tekrar Belgrad yönüne devam ederiz. :rolleyes: :)

• Beğen
Tepkiler: Alper Temircan
@Haşim Okyay

SUCUK EKMEK varmı siz onu söyleyin önce :D

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri