Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@Haşim Okyay

Teşekkürler Haşim abi.
İnşallah şirketten kurtulup zincirini alırsın da olası Belgrad gezimiz daha kalabalık ve daha eğlenceli geçer.

Scudo
Yarınki tur yattı mı şimdi ? :) Kaçta buluşuyoruz ? Haşim abi bi organize ediver :D

@Koray Karaman

Yok Koray'ım, niye yatsın? Ama bensiz gidebilirsiniz onu demek istedim.

Olsun, ben olmasam bile bir tane Okyay yeter size. Biliyorum, iki Okyay tadından yenmez ama :rolleyes: ben yatabilirim Koray. :)

Az önce arkadaş aradı. Evinde buluşup biraz kafa dağıtıcaz. Eğer ki yatılı kalmazsam tura katılacağım inşallah.

Bir Haber Bekliyorum Eğer olursa Beklediğim Haber Bende Sizlerleyim Hem Belgrad Şuracık yav. :D

@Koray Karaman

valla bende anlamadım koraycım.acaba başlıkta sucuk köfte mangal gibilerinden bişilermi yazsaydık:D:D
bu akşam haşimide ayarlarsak 4 kişi pedallarız yaa.
sabah yine saat 7:30 gibi sahilyolunda otobüs duragında buluşuruz.

2 kişide olsak gerçekleştirelim bu turu Ramazan abi. :) Listeyi bekliyorum senden. ;)

Akşam Florya'ya Çay içmeye Gelecek Olan Var mı? cıkıcak olan varsa foruma yazsın lütfen :)

25.01.2009 pazar günü belgrat gezisi listesi.bulışma yeri sabah saat 7:30veliefendi sahilyolundaki otobüs duragı

1-Ramazan Okyay
2-Haşim Okyay
3-Koray
4-Alper (belki)
5-Sefa
6-
7-
8-

katılmak isteyen arkadaşlar listeye isimlerini ekleyebilirler.

bugun piknik amaçlı belgraddaydım baya çamurdu :) öğleden sonra işim olmasa gene bile gelirim ama , fikir değişikliği olursa floraya ormanına koşarak bile gelirim:)

@Ramazan Okyay

Durum kesinleşti Ramazan abi geliyorum. Sabah iletişim için cep numaranı özelden alabilir miyim? Veya mesajı gören ve tura katılan birinin numarasını.

günaydın avrupa yakası:)tura katılıcak arkadaşlar tarafından okunur okunmaz bilmiyorum ama Haşimle biraz rötarlı olarak duraga gelicez.bu gecikmeden dolayı özür dileriz.Alper bu saatten sonra işine yararmı bilmem ama numaram 0536 264 10 34.bizi bekleyin:D

Günaydın Avrupa Yakası

Dün aranızda değildim, umarım tura çıkmamışsınızdır;) hava birden bire bozdu.

26.01.2009 Pazartesi günü sabah erkenden* Fatih Güven'le birlikte lisans çıkartmak ve yenilemek için GSGM'ye gideceğiz.

*Kesin bilgiler gün içinde verilecek.:D

• Beğen
Tepkiler: fatihgüven
@temu90

Bilgiler :

Buluşma saatimiz saat 9:00
Yer Yenibosna Metro istasyonu
İletişim 05373598232

temu günaydın biladr bende lisans çıkartmak istiyodum ama sağlık raporuda lazım galiba yetiştirebilirmiyim bilmiyorum taksim e mi gideceksiniz yetiştirebilirsem hep beraber gideriz

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri