Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Hayırlı işler, bol güneşler, Allah zihin açıklığı versin. :)
Yağmurda falan çıkmayın sakın, ...!..

• Beğen
Tepkiler: temucin90
Scudo
@Haşim Okyay

hayırlı işler gözüm kolay gelsin.
malesef izinliyim daha dogrusu koca fabrika izinliyiz:( işler düzelene kadar cuma cumartesi çalışmicaz.anlayacagın yandıkki ne yandık.zaten herşey biribirine girmişti buda tuzu biberi oldu:(

@Levent_K

Hehe, yok abi çıkmayız. Zaten salgın var ortalıkta yine, yağmur da vesile olmasın hastalığa.

@Ramazan Okyay

Dediğin çıktı yani abi. Kriz sizi de vurdu demek ki. Bizi de izine çıkartacaklardı da son anda vazgeçildi, başka yerlerden kesinti yapıldı.

Hayırlısı olsun..

Bu arada, akşam yağmur yağmadı, hadi bende mesaiye kalmadım diyelim. Yine de tura katılamam dostlarım.

Kaçkar yarışında kopan zincirimi orada yapmıştık, idareten kullanıyorduk. Dün akşam eve giderken yolda koptu yine. :D Yeni bir zincir de şu an için alamam, o yüzdendir ki akşam tura oluşan olumsuzluklar nedeni ile katılamıyorum arkadaşlar.

tünaydın millet
haşim geçmiş olsun akşam görüşemicez yani (zaten bende taksimde içiyor olucaktım :) :D )
ramazan senin için üzülelimmi yoksa paralı izinmi sevinelim ?
bu kriz bizide vurdu işler çok düştü zam ikramiye hepsi kesintide
nolcak halimiz :(

Hadi Gel Gel Bu kriz'de Para Kazanmanın En kolay yolu Karne Düzeltme :D

Kelle Başı Yüz lira Gel ... :D

Sabah'tan öğlene 40-50 kişi geldi karne düzeltilirmi diye :D Yok diyorum anlamıyolar Nasıl Tırsıyolar Görmeniz lazım :D:D

@Sefa Yıldız

Ehüehe !

Karneleri düzeltseler ne olacak ki? İnternet ile arası iyi olan aileleler, çocuklarının karnelerini internetten de görebilirler :D

Sıfırdan karne çıkarsan ne yazar? :D

@umicek

paralı izin degil malesef:(zaten bu krizi çıkaranı bi yakalasam kriz geçirticem ona:D

@Haşim Okyay

40 kişiden 100 lira para aldıgını düşün ?

Full XTR- Fox aman aman :D

Şeytan Git girme aklıma :D

Oynamam Zaten Boş Ver Abi O gelecek Para'dan Ne Hayır Beklersin ki Zaten ?

Ve gelenede çalışıp düzelt diyip gönderiyorum :)

Az önce Mustafa ( mustiysl ) abimiz aradı beni, bizim grupan bir arkadaşımız sigma 906 nın bağlantı zımbırtısını vereceğini söylemiş. Bana teslim edecekmiş. Hanginiz bakim O? :D

akşama tura çıkalım arkadaşlar :D

olivıum kartalı:cool:

çıkalım arkadaşlar hava güzelleşti yapılsın listeler çıkalım turumuza

olivıum kartalı:cool:

zeytinburnu pedalşörleri grubu neredeler :ci: :D :cool:

Selamlar Avrupa Yakası akşama hava inşallah iyi olurda çıkarsınız.

Ben gelemiyorum salı'dan bugüne kadar hastalıkla uğraşıyorum:( bugün daha iyiyim. Kendimi toparlaramaya çalışıyorum. En yakın zamanda turlara devam edeceğim.

ne o arkadaşdaşlar uğramayalı buralar çok değişmiş
önceden liste daha perşembe gününden hazır olurdu
nereye gideceğimiz ne yiyip ne içeceğimiz belli olurdu
nerde o eski günler .....

@Haşim Okyay

İyi akşamlar Avrupa Yakası.. :)

Kısa bi süre sonra inşallah yanınızdayım az şeyler kaldı.Yakındır gelmem :D Haşim abi o kişiye gelince benim bi ara bi şekilde sana ulaştırırım

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri