hayırlı işler gözüm kolay gelsin.
malesef izinliyim daha dogrusu koca fabrika izinliyiz işler düzelene kadar cuma cumartesi çalışmicaz.anlayacagın yandıkki ne yandık.zaten herşey biribirine girmişti buda tuzu biberi oldu
Hehe, yok abi çıkmayız. Zaten salgın var ortalıkta yine, yağmur da vesile olmasın hastalığa.
@Ramazan Okyay
Dediğin çıktı yani abi. Kriz sizi de vurdu demek ki. Bizi de izine çıkartacaklardı da son anda vazgeçildi, başka yerlerden kesinti yapıldı.
Hayırlısı olsun..
Bu arada, akşam yağmur yağmadı, hadi bende mesaiye kalmadım diyelim. Yine de tura katılamam dostlarım.
Kaçkar yarışında kopan zincirimi orada yapmıştık, idareten kullanıyorduk. Dün akşam eve giderken yolda koptu yine. Yeni bir zincir de şu an için alamam, o yüzdendir ki akşam tura oluşan olumsuzluklar nedeni ile katılamıyorum arkadaşlar.
tünaydın millet
haşim geçmiş olsun akşam görüşemicez yani (zaten bende taksimde içiyor olucaktım )
ramazan senin için üzülelimmi yoksa paralı izinmi sevinelim ?
bu kriz bizide vurdu işler çok düştü zam ikramiye hepsi kesintide
nolcak halimiz
Az önce Mustafa ( mustiysl ) abimiz aradı beni, bizim grupan bir arkadaşımız sigma 906 nın bağlantı zımbırtısını vereceğini söylemiş. Bana teslim edecekmiş. Hanginiz bakim O?
Selamlar Avrupa Yakası akşama hava inşallah iyi olurda çıkarsınız.
Ben gelemiyorum salı'dan bugüne kadar hastalıkla uğraşıyorum bugün daha iyiyim. Kendimi toparlaramaya çalışıyorum. En yakın zamanda turlara devam edeceğim.
ne o arkadaşdaşlar uğramayalı buralar çok değişmiş
önceden liste daha perşembe gününden hazır olurdu
nereye gideceğimiz ne yiyip ne içeceğimiz belli olurdu
nerde o eski günler .....