Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Yağışsız bir İstanbul sabahından herkese günaydınlar olsun. :)

Scudo
Günaydın Avrupa Yakası Yagmursuz ve Güzel Bir Günde Hepinize Merhabalar.

@AYTEKİN ERZAN

selam alp,
pabuçlar şhimano ve dört mevsim olursa çok makbule geçer.
ayrıca gurupta telsiz var,sen yeterki gel

Günaydın Avrupa Yakası

inşallah bu hava haftasonuda olur temiz bir yarış geçiririz

günaydın avrupa yakası pedalşörleri,mecidiyeköyde hava güzel ılık nemli bir hava var çarşamba akşam turu için ortam iyi hadi hayırlısı.

2009 yılının ilk turu olacağına inanıyorum ve fitkop durumu sürüyor.
haşim kardeşim liste için bugün bir çaba yapın artık.........

olivıum kartalı:cool:

doğrudur,
bora ağbiye selam söylersin benim için,şimdiden teşekkürler.

akşama görüşürüz. ;)

selamlar avrupa yakası güzel bir gün güzel bir tur bekliyorum valla çıkalım artık:Dakşama böyle olursa hava ne alaaa:)Haşim abi sende rica edermisin içeriye bu sefer erken gelsin mallar:)hadi listeyi görelimmm

• Beğen
Tepkiler: ayhan248
trt radyoda 12:00 de canlı yayın programı var,kaçöırmayalım imkanı olanlar dinlesin.

@kafile

Bana kalsa, ben hiç mal getirtmeyeceğim Selim :eek: :D

Benim elimde olan bir şey değil ne yazık ki, atölyelere geç çıkılıp okeylendiği için mallar da geç geliyor haliyle.

Zaten frenler hala aynı, dün de geç gittim eve uğraşamadım. Tur olsa bile yanınızda olamayabilirim arkadaşlar.

Ama ben yine de listeyi hazırlayayım.

07 Ocak 2009 Avrupa Yakası Pedal Grubu Geleneksel Akşam Turları Katılımcı Listesi Aynen Aşağıdaki Gibidir :D
  1. Nedret Günaydın ( K )
  2. Ayhan abi
  3. Selim
  4. Koray Karaman
  5. Temuçin
  6. Sefa
  7. .
  8. .
  9. .
  10. .

Gezimize katılmak isteyen arkadaşların listeye isimlerini eklemeleri ve hareket saatinden önce toplanma merkezinde hazır bulunmaları yeterli olacaktır ;)

Kask, eldiven ve yeterli sayıda ışıklandırma mecburidir.

Herkese, kazasız belasız pedallamalar diliyorum.​

Nedret Abi ;05333719305 li numara Aytekin Abinin ulaşmanı Rica Etti.

Arkadaşlar bugün havanın kuru olmasını fırsat bilerek vatan caddesinde bir güzel turlayayım dedim ama soğuk ciğerlerimi fena yaptı.:boese157: Eve kendimi zor attım valla. Baş dönmeside cabası. Soğuk havada uygun giysiler olmadan çıkmak hastalığa davetiye çıkarıyor valla. Kendi adıma dersimi aldım diyebilirim.

• Beğen
@Sefa Yıldız

teşekkürler sefa arıyorum şu an.

arkadaşlar uludağ turu için yerimiz kontenjanlı bilginiz olsun,ayrıca hepinizi bu turda görmeyi temenni ediyorum.

• Beğen
Tepkiler: fatihgüven
alpercim bu havalar bizi bozmaz buna dünden razıyız, hava patlamadan 2009 turunu yapacağız.

• Beğen
Tepkiler: Alper Temircan
Ayhan abi uzun zamandır spor namına pek birşey yaptığım söylenemez. Ciğerler baya bir kapalı. Soğuk havada birden kendimi zorlayınca daha önceleride başıma geldi bu baş dönmesi. Bu vücudun antremansızlığa verdiği bir tepki midir yoksa vücudumdaki bilmediğim başka bir problem midir onu bilemiyorum. İnşallah antremanlarla ciğerleri açıp turlarda sizlerle birlikte olacağım.

• Beğen
Florya ya mı gidilecek, istikamet neresi olacak?

• Beğen
@AlperTemircan

alper cim bu bir formsuzluktur.uzayan mesafede tur korkusudur ama zanmanla bunu aşarsın, şansızlığın kış sezonuna denk gelmen olmuştur bu da biraz kendine güvensizlik yaratır.

• Beğen
Tepkiler: Alper Temircan
ramazan nerede gören varmı, henüz listede ismini göremedim,:D :ci: :cool:

2009 yılı ilk turu.....................
olivıum kartalı:cool:

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri