selamlar avrupa yakası güzel bir gün güzel bir tur bekliyorum valla çıkalım artıkakşama böyle olursa hava ne alaaaHaşim abi sende rica edermisin içeriye bu sefer erken gelsin mallarhadi listeyi görelimmm
Arkadaşlar bugün havanın kuru olmasını fırsat bilerek vatan caddesinde bir güzel turlayayım dedim ama soğuk ciğerlerimi fena yaptı.:boese157: Eve kendimi zor attım valla. Baş dönmeside cabası. Soğuk havada uygun giysiler olmadan çıkmak hastalığa davetiye çıkarıyor valla. Kendi adıma dersimi aldım diyebilirim.
Ayhan abi uzun zamandır spor namına pek birşey yaptığım söylenemez. Ciğerler baya bir kapalı. Soğuk havada birden kendimi zorlayınca daha önceleride başıma geldi bu baş dönmesi. Bu vücudun antremansızlığa verdiği bir tepki midir yoksa vücudumdaki bilmediğim başka bir problem midir onu bilemiyorum. İnşallah antremanlarla ciğerleri açıp turlarda sizlerle birlikte olacağım.
alper cim bu bir formsuzluktur.uzayan mesafede tur korkusudur ama zanmanla bunu aşarsın, şansızlığın kış sezonuna denk gelmen olmuştur bu da biraz kendine güvensizlik yaratır.