Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
geçmiş olsun umarım halledebilirsin yalnız şöle bişeyu var grup sanki 1-2 kişiye edksli onlar çıkarsa çıkıyor onlar çıkmazsa çıkmıyor anlamadım çıkıp binmek isteyen atlayıp binemiyormu nedir

Scudo
Bir mesai akşamından daha herkese selamlar. :)

@AYTEKİN ERZAN

Maalesef binemiyor Aytekin abi. Bizde yok öyle, tek başına çıkıp dolaşmalar, ya grup ile beraber, ya da hiç :eek:

Şaka tabii ki Aytekin abi. :)

Canı isteyen tabii ki de çıkıp binebilir. Fakat şöyle bir durum var zannımca. Tek başımıza çıkıp dolaşabiliriz evet, fakat grup halinde yapılan gezilerin tadını vermeyeceği için sanıyorum bizim gruptan kimse yanaşmıyor tek başına çıkıp dolaşmaya.

E uzun zamandır grup halinde bindiğimiz için, alıştık artık birlikte pedallamaya. Ben böyle düşünüyorum, bilmiyorum.

hoca sahilden bas bakırköyde buluşursunuz benim cumaya belki denk gelebilir geçerken takılırsın bana haberleşiriz ama yarın uymaz izinliyim hem neresi olacak bilmiyorum

Turlara katılmak istiyorum diyorum ama daha ne kaskımı aldım nede ışıklandırma sistemini.:D Gece turunada ekipmansız çıkılamayacağına göre biraz beklemem gerekecek gibi. :(

Sahilden gidip bakırköyde buluşmayı ben de düşündüm ama sahil yolu dar gibi geliyor bana biraz. Araçlar sıkıştırmaz mı?:bilmiom:

@AlperTemircan

Alper kardeş, öncelikle şunu belirteyim.

Siz de dikkat etmişsinizdir, tur duyurularının en altında, kask, eldiven ve yeterli derecede ışıklandırma isteniyor. Eğer bunlar yeterli değilse zaten gruba katılamazsınız.

Zaten bu ekipmanlar olmadan gece sürüşe çıkılmayacağını da vurgulamışsınız, bunun içinde ayrıca teşekkür ederim.

Sahil yoluna gelirsek, yol aslında geniş sayılır. Ama işte, öyle sürücüler var ki yanımızdan sıfır geçiyorlar. Ufak bi manevra yapsak, alacaklar bizleri altlarına.

Toplu şekilde gezildiğinde fark edilmek daha kolaydır. Ama tek bir bisikleti fark etmek daha zordur sürücüler için. O yüzden güvenliğiniz için benim önerim kaldırımı kullanmanızdır.

• Beğen
Tepkiler: Alper Temircan
@Haşim Okyay

İlk işim kask ve diğer ekipmanları toparlamak olucak. Güvenlik ihmale gelmez. Sonra da yavaş yavaş gideceğim rotayı keşfederim. Yardımlarınız için teşekkürler.

ben haşim kardeşime hak veriyorum grup dışında bindiğimde kendimi çıplak gibi hissediyorum.

@AYTEKİN ERZAN

Pekiiiiiiii....

Aytekin abime bir soru ?

Mtb mi Dersin yolmu ?

Aralarındaki Fark nedir ?

Bilmek istemişimdir hep ?

Bi Aydınlatsan ?

• Beğen
Tepkiler: Aytekin Erzan
@Sefa Yıldız

Sorma bu saatte böyle alengirli sorular Sefa. :)

Hadi ben kaçtım dostlar. Dikkat edin, açılmasın fazla aralar ;) :D

• Beğen
Tepkiler: Aytekin Erzan
http://img187.imageshack.us/img187/2377/rotaoy9.png

Resim boyutları biraz büyük oldu kusura bakmayın. Görüntüde kayıp olmasın diye küçültmedim. Bu rota bana baya uygun geldi kuş bakışı ama normalde nasıldır tam bilemiyorum. Özellikle Silivrikapıdan Seyitnizama giden yoldaki ağaçlık bölge biraz tenha gibi.:vroam: Çizdiğim rota hakkında bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim.

@Haşim Okyay

Ohh Haşim Abi içimde Kalmasın Soruyum Cvpp Beklerim Ben şimdi Bu Arada Kaçma ;Süleyman Abimin Bana Deiği Gibi Allah'ın izniyle Git Sağ Salim Git Abi :)

@AlperTemircan

Sahil yolundan Gitmeyi düşünsen ? Bu kadar Dolaşmana Gerek Var mı Hocam ? Nasıl Söyleyim Ara Sokaklar iyi Gelmiyorsa VUR Kendni Sahil yoluna Kocamustafa Paşadan ;) bakırköy Bp 'ye Geçmen Daha Mantıklı Gibime Geldi ;) Yada Ya Kim Gidecek o kadar ? Diyosan kocamustafa paşa Dibin ? Atla trene 15 dk'da Bakırkoydesın ;) dönüşünu uzun yaparsın sende :) Tabi Alışana kadar..

Allah muhabbetinizi arttırsın dostlar:)one öyle yaaa oku babam oku bitiremedim bitürlü:D
yanlış bilmiyosam eger yarın hava yine yagmurlu fakat perşembe günü iyi olacakmış.cumaya gelincede kaaaaaarr:)
bende sevgili bisikletimle çıkmayı çok özledim:)
ilk turu sabırsızlıla bekliyorum.
şimdi sevgili dostlar yagmurdada çıkalım çıkmasına ama,varış yerimize kadar sırılsıklam ıslanıcaz e malum hava soguk.
ıslak+soguk sonu hastalık.hıı tur dönüşlerinde az ıslanmadık saganak yagmurda.ama yolun sonu sıcak duş:D oldugu için sorun olmuyodu.
inşallah yarın akşama yagmur olmazda çıkarız.
bu arada aramıza yeni katılıcak arkadaşımıza hoşgeldin demek istiyorum.
hepinize hayırlı akşamlar görüşürüz.

• Beğen
Tepkiler: ayhan248
bencede en matıklısı sahil yolu.
sahilyolundan direk bakırköy bp ye gelirsin.orası zaten bizim 2.duragımız.
oradan katılan arkadaşları alıp devam ediyoruz.
ama yinede ölç biç sana en uygun ve rahat hangi yolsa onu kullan derim.

sefaaaaaa:)leblebi kaldımı gözüm leblebi:D

@Sefa Yıldız

sagol canım kardeşim söylemen yeter:)
valla ne yalan söyleyim agzım sulandı beee:D:D
canım birdenbire leblebi istedi ne hikmetse:D

@Ramazan Okyay

Abi İstanbul'da adam akıllı Leblebi Yapan bir Yer buldum olurda otura gelebılırsem sıcak sıcak kapar getırırım inşallah :D

• Beğen
Tepkiler: Ramazan Okyay
@Sefa Yıldız

genç dostum sana yardımcı olmayı çok isterim fakat bu çok zor bi soru tamamen kişisel bişey sana sadece kendimden örnekler verebilirim ama kesinlikle yönlendirici olmak istemem
şöyle biliyosun ben her ikisinide kullanıyorum ikisinin de ayrı ayrı keyfi var mtb çok fazla teknik isteyebiliyor parkura bağlı olarak yol ise tamamen stratejik ayni aslında sadece kas olayı değil yani naçizane yarışlar için bu fikirlerim benim kişisel kanaatim tekrar söylüyorum ikisininde yeri farklı kimse alınmasın bana göre yol çok farklı ve asil
bu arada yoldan mtb ye geçenler var seni birine yönlendirebilirim sea 84 rumuzlu biri yarışçı olduğunu söylüyor konuşmayıda seviyor istersen ona bi aç yada ben açayım hemen döktürür canım kardeşim son olarak sana söyleyeceğim şu; seni hangisi mutlu ediyorsa ve kişiliğini yansıtmana yardımcı olursa onu yap ikisini yapabilirsen daha bi süper olur bi ara benim yolu bi denersin diyeceğim onuda pedal falan uzun yol yapman lazım anlamak için yinede müsait bi ara bakarsın kal sağlıcak ve mutlulukla

• Beğen
Tepkiler: Sefa Yıldız
günaydın avrupa yakası herkese iyi çalışmalar inşallah cuma günü hava istedigimiz gibi karlı olur güzel güzel turumuzu yaparız...

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri