günaydın herkesçiklereeeeeeeeeeeee,sizi çok özlemişim muck muck
bu nasıl bir soğuk böyle,çenem donduuudıdııdıdı
bana bir çift v-brake fren pabucu lazım. aslı bisiklet-metin bisiklet yada herhangi bir bisikletçiye yakın olan varsa faba bir çift alırsa memnun olurum.
hafta sonu yarışa ben antrenman bisikletimle gireceğim büyük olasılıkla.
günaydın avrupa yakası pedalcıları size mecidiyeköyden sesleniyorum, burda hava hafif soğuk ve yerler ıslak hala akşam tur için uygun şartlar. inşallah akşam için tur organize edilirde çıkarız.
haşim duyurunun altınada yazdım,
biz maksimum 35-40 ytl arası hesapladık.bu oran düşer ama geçmez tabii şuda var totel katılımcı sayısına bölünecek biz 11 kişi üzerinden hesapladık.
Merhaba Avrupa Yakası...
Ben de bir avrupa yakalı olarak çarşamba ve cuma günleri yapılan turlara katılmak istiyorum. Ama şöyle bir sorunum var. Fındıkzade'de oturuyorum ve buluşma yeri olan Zeytinburnu Tekzen'e güvenli bir yoldan nasıl gideceğimi bilmiyorum. Acaba bu çevreden turlara katılan ve bana bir kereliğine buluşma yerine götürebilecek biri var mıdır?:bilmiom:
Metro işini bende düşündüm abi. Ama altımda bisiklet varken metroya binmek çok cazip gelmiyor. En güvenli yolun metro olduğunu düşünürsek metrodan başka bir seçenek de yok gibi. Acaba metroyla buluşma yerine gelen başka pedalşörler var mıdır?
Fındıkzade dediğin yer neresidir ki ya, Zeytinbunu ile arasında fazla bir mesafe yok. Çık tramvay yoluna, bas pedala Zeytinburnu yönüne. Zaten hep yokuş ineceksin. 15dk. sürmez :rolleyes: