Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
buralardayım uludağ gezisi için planlarla uğraşıyorum.

açılış birazdan geliyorrrrrrrrrrrrr :)

Scudo
@Haşim Okyay

Haşim abi 9000. mesajı attığım için teşekkürler. :) Hepimize hayırlı uğurlu olsun..

Avrupa Yakası Pedal Grubu™ Cuma Akşamı Keyfi

--------------------------------------------------------------------------------

Dostlukların pekiştiği bilgilerin paylaşıldığı yeni bir etkinlikte buluşmak dileğiyle "Avrupa Yakası Pedal grubu"..

Rotamız:Hipodrom önünden geçerek Bakırköy sahil yolundan,Yeşilköy sahile ulaşıp Florya dinlenme tesisleri.....

Buluşma ve toplanma yeri:Merter Burger King (Tekzen Market yanı-Zeytinburnu Metro istasyonu)

Toplanma Saati :20:00

Hareket saati :20:30

Tarih : 07.01.2009

Hava durumuna gelince parçalı bulutlu mevsim normallaerinde olacak

Gece sürüşü olacağı için tüm katılımcı arkadaşların kafa lambası,far,ışıldak,arka stop’larla birlikte ayrıca kask ve eldivenle sürüş keyfini daha güvenli hale getirmeleri için önlem almaları rica olunur.

herkese iyi eğlenceler dilerim.

@Koray Karaman

Hehe, vaay bea ! 9000 oldu ha. Hiç farkında bile değilim Koray sen söylemesen. Kafam o kadar ki bulanık yani :rolleyes: :)

çarşamba artık çıkalım hava ne olursa olsun haşimcim...............
paslandık artık.

harbiden acayip paslandım yine pedallarken kendime kalayı basıcam :)

• Beğen
Tepkiler: ayhan248
volkancım motorcun köpüşü değilmi o valla çok tatlı. büyümüş

Hava iyi olsun çıkalım :)

havanın maşallahı var:D
Yazılılar da kötü gidiyor bisiklete binip bi stres atmak lazım :)

Haftasonu gelsin bi:D

• Beğen
@ayhan248

yok kardeşim o pitbul cinsiydi bu benim yeni kızım dost doberman:)

• Beğen
güzel yaza büyür artık, o da bize takılır.

@VOLKANRR

yerim onu ben muahahhah :D

dostlarım ben kaçar herkese iyi akşamlar yarın görüşmek üzereeee

@Sefa Yıldız

sefa ayıpsın iki tekerderden başkası çekmez bizi yolu dinlendiriyorum çok koştu çok yoruldu birde çok ıslandı mtb takılıyorum eksikleri tespit etmeye çalışıyorum malum yarış daha sonra tırmanış sele arkası bagaj aldım ayakkabı kılıfı fala birde tabii kar lastikleri on numara kedi gibi çıkacağım uludağa kaçırma bu serüveni
sucuk ekmek kokuları geliyo burnuma

@Nedret Günaydın

hoca belli bi terciğin varmı yarın sabahtan bike and out door sonra alı bisiklet yapacağım yarın akşam gelirsen elinde olur bu arada ben uludağ hazırlıklarını tamamladım gibi grupta telsiz varmı
yok sa alalım lazım olur bir çift bir atçıya bir öncüye

@AlperTemircan

hoca sahilden bas bakırköyde buluşursunuz benim cumaya belki denk gelebilir geçerken takılırsın bana haberleşiriz ama yarın uymaz izinliyim hem neresi olacak bilmiyorum

@AYTEKİN ERZAN

Çarşambayı sel aldı Aytekin abi. :eek: :D

Dün akşam ön frenimin balatalarını değiştirdim. Fakat pistonları geriye yeteri kadar itemedim zannediyorum, balataları taktıktan sonra diske feci bir şekilde sürtüyor. Lastik dönmüyor yani :D

Eve gidince tekrar kurcalayacağım. Halledersem ve Çarşamba günü mesai durumum olmaz ise çıkarım bende.

Dün akşam balataları taktıktan sonra 1 saat kadar gezdim, dedim erisin biraz. Ama eritemedim :)

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri