Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
Yollar Gidişine Hayran o Zaman Aytekin ABi MTB ? Yol ? umarım MTb le giderin Tabi Bisikletle gideceksen :)

"avrupa yakası"

günaydın herkesçiklereeeeeeeeeeeee,sizi çok özlemişim muck muck :)

bu nasıl bir soğuk böyle,çenem donduuudıdııdıdı :(

bana bir çift v-brake fren pabucu lazım. aslı bisiklet-metin bisiklet yada herhangi bir bisikletçiye yakın olan varsa faba bir çift alırsa memnun olurum.

hafta sonu yarışa ben antrenman bisikletimle gireceğim büyük olasılıkla.

günaydın avrupa yakası pedalcıları size mecidiyeköyden sesleniyorum, burda hava hafif soğuk ve yerler ıslak hala akşam tur için uygun şartlar. inşallah akşam için tur organize edilirde çıkarız. :D

olivıum kartalı:cool:

arkadaşlar uludağ zirve tırmanışı için konuyu açtım.

sınırlı sayıda olan yerlerimizde öncelik sizlerindir.

@Nedret Günaydın

Nedret, kelle başı ne kadar masraf gider ortalama. Yol parası ne kadar? Belli mi bunlar? Ona göre ayarlayalım kendimizi ;)

haşim duyurunun altınada yazdım,
biz maksimum 35-40 ytl arası hesapladık.bu oran düşer ama geçmez tabii şuda var totel katılımcı sayısına bölünecek biz 11 kişi üzerinden hesapladık.

Merhaba Avrupa Yakası...
Ben de bir avrupa yakalı olarak çarşamba ve cuma günleri yapılan turlara katılmak istiyorum. Ama şöyle bir sorunum var. Fındıkzade'de oturuyorum ve buluşma yeri olan Zeytinburnu Tekzen'e güvenli bir yoldan nasıl gideceğimi bilmiyorum.:( Acaba bu çevreden turlara katılan ve bana bir kereliğine buluşma yerine götürebilecek biri var mıdır?:bilmiom:

@AlperTemircan

abisi metroya bin bisikletinle zeytinburnu durağında in tam durağın karşısında tekzen zaten :)

• Beğen
Tepkiler: Alper Temircan
@VOLKANRR

Metro işini bende düşündüm abi. Ama altımda bisiklet varken metroya binmek çok cazip gelmiyor. En güvenli yolun metro olduğunu düşünürsek metrodan başka bir seçenek de yok gibi. Acaba metroyla buluşma yerine gelen başka pedalşörler var mıdır?

@Nedret Günaydın

Anladım Nedret. Kelle başı en fazla 50 TL yi gözden çıkartacağız yani. İyi iyi :)

@VOLKANRR

Volkan abi, o saatlerde metro veya tramvaya bisiklet alacaklarını zannetmiyorum. Yönetmelik de o saatler arası yasak ne yazık ki.

• Beğen
Tepkiler: Alper Temircan
Madem metro işi yatıyor. Bana yardımcı olacak bir gönüllü bulmak şart oldu.:(

@AlperTemircan

Fındıkzade dediğin yer neresidir ki ya, Zeytinbunu ile arasında fazla bir mesafe yok. Çık tramvay yoluna, bas pedala Zeytinburnu yönüne. Zaten hep yokuş ineceksin. 15dk. sürmez :rolleyes: :)

Yarın akşam hava şartları nasıl olursa olsun çıkalım artık. :) Açılışı ve listeyi bekliyoruz. ;)

• Beğen
Tepkiler: ayhan248
@Koray Karaman

İnşallah Koray, söz vermeyeyim ben yine.

Kaptan nerede? Kayıp yine :045:

burdayım kayıp olmadım,sadece uludağ gezisi için planlarla uğraşıyorum.

açılış birazdan geliyorrrrr ;)

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri