Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Grup nazlanmayın haydi çıkalım:D Dünde zannedersem 22 23.00 gibi yağmur durmuştu bugünü bilemem ama belli mi olur:)

Scudo
(link) gelin yarın adrenalinin belini kırın bizimle :)

volkancım iyi adrenal yapmıştın tebrik ederim.o formunu takdir ediyorum.
saygılarımla,

arkadaşlar şimdi haşimle görüştümde,oda bu havada çıkmaya niyetli degil.
üzgünüm ama turu bu akşamda ertelicez:(

• Beğen
Tepkiler: ayhan248
neyse napalım o zaman tur başka zamana artık:) görüşmek üzere avrupa yakası

o zaman tur iptal, arkadaşlar iyi akşamlar.

beyler bakın size açık davet benim arka bahçede naçizane küçük bi kulübem var bahçede mangalımızı yapar içerde de yeriz ufoyuda kurarız nasıl yer semt olarak yeşilova mahallesi sefaköy cennettede boza yaparız yada floryaya çaya yada çayada devam ederiz nerdesin sefaaaaa

Aytekin abi teklifin için teşekkürler bence güzel bir davet grubun değerlendirmesinden yanayım.görüşmek üzere...

• Beğen
Tepkiler: Aytekin Erzan
Grup degerlendırsın derim ben bısıkletle gelemesemde taksıyle 2 dkk lık yol benım ıcın fark yapmaz aytekin abim :) E o kadar davet edıldık artık gıderız heralde ne dersınız abılerım ?

• Beğen
Tepkiler: Aytekin Erzan
Arkadaşlar herkese merhaba.
Uzun süredir foruma girmiyordum.Dün gece baştan sona ilk defa kazadan sonraki yazışmaları okudum.Şimdiye kadar pek içimden gelmiyordu.Kazadan sonra pek fazla bir problem yaşamamama rağmen hatırlamak isteemiyordum pek.Gezileri de bu yüzden kaçırdım.
Olaydan sonraki her türlü desteğiniz ve samimiyetiniz için çok teşekkür ederim.
Hastanedeki en büyük sıkıntım sesti.Bu sebepten ötürü yanlış anlaşılmalar olmamıştır umarım.
En yakın gezinizden itibaren tekrar aranızda olacağım.Görüşmek üzere

tekrar geçmiş olsun ve aramıza tekrar hoşgeldin kardeşim.Allah tekrarını göstermesin inşallah.

Gökmen abi tekrar geçmiş olsun.En kısa zamanda görüşmek üzere..

dostlar heralde bir aktivite yok bugun anladığım kadarı ile:)??

@kafile

valla selim haşim azda olsa çıkıcam filan demişti ama bende ondan haber bekliyorum.halaa sesseda yok.

@Ramazan Okyay

anladım Ramazan abi eğer olursa ufaktanda burdan söylersin Ayhan abi de hazırda olabilir:)

Ee, son durum nedir? Bu akşam çoğunluk olursa katılmayı düşünüyorum. ;)

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri