Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
değerli avrupalılar umarım çıkmamışsınızdır 17:20 den itibaren florya bakırköy sirkeci sahil yolu üzerinde seyretmekteydim hava yağışlı yağmur damlaları iri ve sert idi görüş koruyucu gözlük ile çok düşük bu rotayı ezbere bilmeme rahmen gerek su birikintileri gerekse araçlarla yaptığım danslar sonucu bazen çukurlara denk gelebiliyorum diyeceğim şuki dikkatli olun yada enazında iyi bilmediğiniz rotalarda bu tür havalarda seyretmeyin bu arada eğer turu pazar akşamına alırsanız katılma ihtimalim var herkese iyi geceler

Scudo
turu cumartesi akşama yapalım arkadaşlar.2009 un ilk turu olması nedeniyle bu turu önemli olacaktır.

olivıum kartalı:cool:

saat 21;00 floryada olcağız. akşam gibi. aytekin kardeşim.ama özellikle cumartesi daha iyi sanırım.

@ayhan248
sat kaça kadar orada olursunuz ben 23:00 da işten çıkıyorum 23:00 gibi orada olabilirim bana biraz et bırakırsınız artık

ama herşey yarınki sitede belli olur derim.arkadaşlar istekleri doğrultusunda gerçekleşecek bir organizasyondur.

iyi akşamlar.

Günaydın Avrupa Yakası

hava yine kapalı, inşallah yağmur yağmaz :)

günaydın avrupalı pedal şövalyeleri gününüz aydın olsun.

@Haşim Okyay

furş Takımım Hala Çortlak Abi,Yarın Sabah bisikletçi Açık olmaz kanımca :boese157: eger acık olsaydı nere surersenız takıpte olurdum ;)

akşam ne yapıyoruz hava böyle olursa çıklaım

@Sefa Yıldız

Sefa senin de ne sorunlu bisikletin varmış ya :)

haşimcim cumartesi akşamı için bir organizasyon yap listele kardeş, tura fit durumdayız. zeytinburnu grubu olarak. :ci:

@ayhan248

Abi benim şirketten kaçta çıkacağım belli olmaz bugün. Ama saat 20:00 e kadar kalmam herhalde.

O zaman, saat 20:00 de Tekzen de buluşur, bi Sirkeci veya Florya yapar döneriz ;)

• Beğen
Tepkiler: ayhan248
@temu90

Aklın fikrin boğazda Temu, hangi bisiklet grubundasın sen bakim? :D

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri