Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
İki gün giremiyoruz neler dönüyor forumda:) uludağ tırmanışına kesin geliyorum yüzde birmilyon kafadan:)

Yarın antreman istikameti nedir bp den kaçta geçilir acil bilgi alırsam, nargile üstüne bile acil hazırlanıcam :)

kaza haberini şimdi okudum geçmiş olsun akşam tesislerde baya bi bekledik sizi bende ben geldim diye gelmediniz diye düşünmeye başlamıştım ki levent beyi gördüm onula biraz sohbet ettik ve kendisi sizin kaza yapmış olabileceğinizi tahmin etti olur böyle şeyler geçen yıl bende iki kez üst üste kötü düşmüştüm sahil yolunda

• Beğen
Tepkiler: ayhan248
temucum hayırlı olsun kardeş yeni kan guruba hayırlı olsun kendine iyi bak birde ıslak ta fazla hız yapma dur dedinmi bu meletler durmaz aynen spet atar.

• Beğen
Tepkiler: temucin90
dün akşam teksene geldim sok oldum o istekli duruptan yanlız 2 kişi vardı.
kaptan ve ayhan248 bizde turu iptal etmek durumda kaldık. bilginize arkadaşlar.:boese157:

Uludağ işi nedir tam anlamış değilim de yazılılarım da bitmiş olacak :)
Güzel olur güzel :):)

Günaydın Avrupa Yakası
sabah kapalı bir hava bizi karşıladı ve şu an itibariyle burda yağış var:D

neyse ki biz erkenden antremanımızı yaptık:D

http://img123.imageshack.us/img123/2818/goruntu6022052266ty2.jpg

http://img114.imageshack.us/img114/3135/goruntu6002062477vk7.jpg

http://img234.imageshack.us/img234/9651/goruntu6012072555vx0.jpg

günaydın A.Y.P.G evet ilk defa katıldıgım pazar antremanı için temu ve nikoya teşekkürler:)
bisikleti arazide kullanmak birbaşka keyif veriyo.
sefaaaa hani nooldu sabah ormandan sonra pedallicaktın?

Günaydın avrupa yakası
öğlen oldu ama :D uyku pek tatlı geldi heralde uyanıp geri yatmışım ama gün içinde çıkıcam..

Evde oturmaktan Canı Sıkılanlar Biz Aytekin Abiyle Saat 20.00'da Florya Belediye Çay Bahçesinde Bulusucaz Gelene Çaylar Benden ;)

@Sefa Yıldız

ne demek ben sana teşekkür edrim koskoca avrupa yakasında sadece bir kaç kişiyle tanışabildim onlardan bazılarıda artık beni hatırlamıyor neyse
yalnız hacı bazı resimler eksik galiba ne dersin

Gününüz aydın, haftanız bol kazançlı ve stressiz ola Avrupa Yakası.

Hüoop millet, neredesiniz bea ?

Sefa, şu fotoğrafları imageshack veya photobucket den yüklersen çok memnun olacağım ;)

"avrupa yakası"

günaydın herkesçiklereeeeeeeeeeeeeeeeeee ;)

buzzz gibi bir havaya sahip olan istanbulumuzda içimizi ısıtan formumuzda olmak ne kadar güzel.

düz pazar antrenmanı oldukça zevkli ıslak ve çamurlu oldu,pazar sabahı hiç kimseye söz vermeyin :D

Pazar sabahı, yataktan kalktığımda feci bir bel ağrısı vardı. Sanıyorum Cumartesi akşamından kalma, sıcağı sıcağına hissetmiyormuşum demek ki, sabah anladım belimi ağrıttığımı.

O yüzden, bu pazar eşlik edemedim size. İnşallah seneye pazar gününe beraberiz :)

günaydın avrupa yakası pedalcıları, mecidiyeköyde hava kapalı kuru ayaz var heran kar yağabilir......

olivrıum kartalı:cool:

@Nedret Günaydın

yenilemeeeeeeeeeeee

ulaşım aracı maksimum 14 kişi alıyor,kesin gelecekler öncelik a.y.p.g. 'dur.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri