Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
soğuk havada azcıkta pedallara asılırız,mesafeyi daha kısa sürede katederiz.

yalnız benim v-brake fren pabuçlarına acilen ihtiyacım var,arka frenlerim bitik ve hatta hiç yok.

elinde olan varsa idare eden durumda gelirken cebine koyarsa memnun olurum.

Bende yapacağım bir tane öyle bisiklet Nedret. Bir tane şöyle temiz kadro bulayım da, ucuz yollusundan. Tur için yapacağım ama ben ;)

Bi dünya parça var elimizde. Boş boş duracaklarına bir işe yarasınlar demi :)

selamlar A.Y.P.G.
dün akşamki tura katılamadıgım için özür diliyorum.
akşam yemeginden sonra sıcak odada öylece uyuyakalmışım.levent kardeşim beni aramış iki defa onu bie duymadım:(
okudugum kadarıyla ufaktefek kazalar atlatılmış.geçmiş olsun ayhan abi.
sanada niko.çanak saglamsa sorun yok demektir:D
yarın sabaha görüşürüz inşallah.

• Beğen
Tepkiler: ayhan248
@R.Okyay

heeee sağlam :boese157: geçin dalganızı geçin :boese157: elinize fırsat geçtiye sarın geyiğe bakalım :eek: :D :D

haşim elinizde bir dünya parça varsa bana yarın fren pabucu getirin evden gelirken.

@Nedret Günaydın

Yav bir dünya dediysek, eksiklerimiz de var elbette ki :)

şimdi alperenle konuştum,
uludağ zirve tırmanışımız için aracı ile bize yardımcı olacak.

18.01.2008 tarihi olarak belirlediğimiz zirve tırmanışımızı ilk önce sizlerle paylaşayım daha sonra forma duyuru niteliğinizde yayınlıyacağım.

hazırlayın kendinizi be yawwwwwwww ;);)

akşam maçda sonlara doğru kolların dirseklerden aşşağıya ellerimi hissetmez oldum inşallah tazelemez hastalığım :)

ayhan geçmiş olsun kardeşim:(

nedret e birşey olmaz nasılsa ::)))))

• Beğen
Tepkiler: ayhan248
@VOLKANRR

O hastalık değildir abi, herkese olabilecek olağan bir durumdur. Soğuk havalarda maç yaptığımız zaman, aynı durum bende de olurdu. Sadece bende de değil, sahada koşturan tüm arkadaşların genelinde ;) :)

Eldiven taktın mı?

iyi günler herkese
Nedret abi uludağ'a gelemiyorum vizem var 20'sinde daha ileri bir tarihe ertelenemezmi mesela şubat başı gibi???

yarın ben antremana gelemiyorum alışmam gereken bir bisikletim var:D

işte yeni canavarım: Scott Scale 50 2008

http://img224.imageshack.us/img224/6023/10017228419668sc5.jpg
By (link)

daha iyi fotoğrafları yarın ekleyeceğim

@temu90

:eek: Vaaay bea ! Hayırlı uğurlu olsun Temuçin. Kazasız belasız sürüşler. Kaç sınıf birden atladın sen öyle. :D

Eee kolay değil, alışma evresi mutlaka olacak. Eşekten inip ata binmiş gibi olacaksın :D

• Beğen
Tepkiler: temucin90
@Haşim Okyay

sağol Haşim abi ilk bindiğimde uçak gibi geldi :D

Bisiklete bindim kısacık bi tur attım geldm :)
Sirkeciden bi iç lastik aldım doğru eve..
Yarın malesef dersane fln..Antreman turu inşallah yağmursuz ve eğlenceli geçer :)

• Beğen
Tepkiler: temucin90
Şüüü, uyumayın uleeyn ! :045:

Bakın ben bu saat oldu hala çalışıyorum, yatmayın öyle zoruma gidiyor :D

Yarın ki performans turuna söz vermeyeyim arkadaşlar. Bu yorgunlukla çıkabilirmiyim bilmiyorum.

Zaten, sol tarafımda, tam kalbimin üstünde anlam veremediğim bir ağrı var. Özellikle de derin bir nefes aldığım zaman bıçak sokuyorlar gibi oluyor. Üzerine bastırınca da ufaktan bir sancı veriyor. :(

Ayhan abi ve Nedret abi ikinizede geçmiş olsun...Temuçin yeni bisikletin hayırlı olsun kazasız belasız inş. on numara bisiklet.yarın sabah turuna katılmak isterdim ama vizem var yarın:( görüşmek üzere...

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri