Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
Yağmur çiseliyor sanki :rolleyes: İstermisiniz akşama doğru kar yağsın? :D

sayın avrupalılar herkese selam bildiğiniz gibi bu akşam sizlerle olabilmek için dün bi arkadaşımın yarine çalıştım sabah sultanahmet ten sahil yolu k.çekmeceye sürdüm sabahın 07:30 da hava bana göre çok kötü değildi yer yer kar attıyordu şu sıralar belki biraz daha yükselmiştir şimdi eğer kar yağarsa hava kırılı ve kar taneleride yağmur gibi ıslatacağını düşünmüyorum hem 5 katlı bi pastadan alacağınız payıda düşünün neyse akşam görüşmek üzere
bu arada beyler edirne kültür vetarih turu diye sefa resimler koydu şehirler arası gezi fotolarına bi zahmet ziyare ediniz beğenecekğinizi umarım
sevgiler saygılar

Sanırım biz gelemeyeceğiz, kar yağıyor ve yollar çok ıslak. Acayip çamur oluruz, çamurluğu olanlar daha az çamur oluacaktır ama o bile çok fazla çamur demektir.

Bizim ekip her türlü orada olacak gibi duruyor şu an!
Bir aksilik olursa telefonlaşırız zaten :)

Nedret,pasta olayını unutturmaya çalışma abi,Volkan abinin resimleri ,yenileme filan ayağına:DUnutturamazsın abi:D:D

@suzunkopru

Çamurdan korkulur mu abi ya? Son 1 - 1,5 ay içerisindeki bütün Cuma akşamlarında yağmur yedik zaten :)

Eğer sizin için sıkıntı olacaksa, gelmeyin ;) Bir başka Cuma akşamına artık.

Bu arada, bir düzeltme yapalım. Nedret`in hazırlatacağı pasta diye bir şey yok arkadaşlar. O sadece benim uydurduğum bir şey, sonra gelip de pastayı görmeyip hayal kırıklığına uğramayın diye şimdiden söyleyeyim :)

Evet, belki yaş pastamız yok. Ama sıcak çayımız var, sıcak dostluğumuz, abi kardeşiliğimiz, arkadaşlığımız ve sıcak mubabbetimiz var. Hemde öyle 5 katlı 8 katlı felan değil. Kat kat kat fazladır ;)

Dileyen arkadaşlar, ikram olsun diye kek, kraker, gofret vb. gibi şeyler getirebilirler. Ama fazlasına kaçmamak kaidesi ile ;)

Ben uzun zamandır yemediğim yulaflı kremelı bisküvimden getireceğim mesela ;) :lick3: :)

tamam bendende top kek size
ama beni tekzende beklemeyin bu kadar aradan sonra yağmurlu bi akşamda açılış yapmıyayım bide zaten benin düldül ne alemde bilmiyorum çatıda yatmaya alıştı :) haftasonu bi bakım yapıp hazırlıkları tamamlıyayım

@Haşim Okyay

senin çayını içmeye geliyorum :D
ama benim 4 tekerlekli düldül ile geliyorum
herzamanki mekan dimi bi değsişiklik yok:eek: ;)

@umicek

Hehe, tamam o zaman. Abi sen Tekzen e gelsene, eskortluk edersin bize ;) :)

Mekan aynı mekan abi. Kayıp felan olursan, telefonlaşırız. Malum, 8 aydır gitmiyorsun o taraflara :eek: :D :p

N'oldu? çok yağıyor mu?
çamur farketmez, yeterki üstümüze sağanak olmasın,
sıkı giyinin, öyle gelin. :)

• Beğen
Tepkiler: Haşim Okyay
yağsın yağsın berekettir.

benim topkek browni olsun ümit dostum :)

hem gelde termosları felan senin arabaya atarız hehehe :D

pasta yoksa ben gelmem kardeşim dostlukmuş arkadaşlıkmış ben anlamam ben pastamı isterem okaaa:rolleyes: :cool: :D haşim kandıramazsın beni durduramazsın beniii :)

@Haşim Okyay

sana öğretmedilermi büyüklere el kalkmaz diye :)
heryerim ağrıyor arkadaşlar haşim çok zorladı beni kılıç kalkan box falan yoğunbakıma alındım ben lastiğimde patladı (dur bakem başka bahane aklıma gelirse eklerim):D

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri