Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Benim işler bitti, çıktım.
tek engelim sağanak yağmur,
savulun geliyorum.
Hayde lililili yearrr,
iyi akşamlar. :)

Scudo
@VOLKANRR

sen gel sana özel pasta ikram edeceğiz :boese153: elma şekerli olacak :D

hem büyüklere el kalkmaz diyorsun hemde bize kötü örnek oluyorsun :eek:
ilk önce senin yağmur suyu dolu çukurlara atlaman,çamurlara bulanman gerekli ne biçim ağbisin :D :D

hadi herkesçiklere kucak dolusu sevgiler,ben kaçmaca bayeeeee ;)

Fatih gelemiyor, herkese iyi eğlenceler :)
Liste dolgun, inş tur da böyle kalabalık, şen-şakrak olur :)

An itibari ile, 7-8 parti geleceğinin haberini aldım.:mad: :boese157: Eğer yetişemezsem, bilin ki arabanın gelmesi 19:30 u geçmiş demektir.

Ben olamasam bile, Ramazan abim sizi çaysız bırakmaz eminim.

kaç kişi kaldık dostlar sayımız giderek azalıyor:D Haşim abi ara şu arabayı erken gelsin hızlı olsun :)

akşama gelemiyorum:( . annem hastalandı:( , zaten dışarda kar yağıyor. yaklaşık 1 saat yürümek zorunda kaldım ve dondum. neyse artık başka sefere olur.

bu akşam bende gelemicem çok istekliyim fakat hem diş ağrısı çekiyorum hemde yarınki sınaw yüzünden telaş oldum size iyi turlar aman dikkat edin.

@Haşim Okyay

ben çıkmadım yemedi daha yeni ayağa kalkdım gripden dolayı

Mesai'de Oldugum için Bende Haşim Abim Gibi tura Katılamıyorum :mad:
Bir dahaki turlara Görüşmek Üzere İnşallah ..

"avrupa yakası"

günaydın soğuk havaya ve sulu yağan kara aldırmadan bisiklete binen sporcu gençlik ;)

hala ayak parmaklarım sızlıyor anlam veremedim neden ama kat kat çorap giymeme rağmen önlem aldığım halde problem oldu ayaklarımın üşümesi benim için. :(

dün akşam ilk önce ben yokuştan hafiften kayarak çanak üstüne düştüm :D çanak dağılmadı allahtan :D :D

sonra ayhan ağbi yolda bir arabayı öpmesi sonucu kaşının yanında ve çenesinin altında oluşan sıyrıklar ayrı bir hava kattı abimizin görünüşüne :)

teknik arıza olarak benim arka fren teli boşaldı,dönüşü frensiz olarak yaptım iyiki dik yokuş falan inmemi gerektirecek bir güzergah yoktu.

süper bir akşamdı yılın son turu yarımda olsa gerçekleşti.

@Nedret Günaydın

Ayaklarınıza sağlık dostlar.

Nedret sana bir şey olmaz da, ben Ayhan abimizi merak ettim. Önemli bir şeyi yoktur umuyorum. :eek:

• Beğen
Tepkiler: ayhan248
şişko haşim :( nedemek bana bir şey olmaz :10: :brutal324 kehekeh :D

yok yaw sadece kedi tırmalamış gibi bir iki çizik,ayrıca hem ben kar sulu ,göl gibi suyun içine oturdum sere serpe hiç geçmiş olsun diyen yok :eek: bittiniz siz :Skull-175 :ci:

ceza olarak yarın sabahki antrenman turunda hepiniiz hazır olarak görmek istiyorum

Günaydın Avrupa Yakası.. :)

Niko abi dün akşamki turda neler olmuş öyle ya :) Neyse kötüye bir şey olmaz ama:D Ayhan abiyi bende merak ettim.Yarın sabahki antreman turuna gelmeye çalışacağım.. ;)

• Beğen
Tepkiler: ayhan248
@Koray Karaman

koray harbiden bittin sen :Gun-124-1

gelmeye çalışma gel,bak kaçkarda baya zorlanmışsın formunda düşme varmış dikkat et kendine

Haydi Avrupa Yakası yarınki performans turuna ekleyin adlarınızı. ;)

* yılın son antrenmanına katılım listesi *

1-nedret (K)
2-haşim o.
3-ramazan o.
4-koray k.
5-
6-

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri