Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Soğuk ve yağışlı bir Istanbul sabahından herkese selamlar.

Hava koşulları böyle devam ederse, ( ki edecek gibi ) akşam yapmayı planladığımız Vefa Boza turu iptal olacaktır. Herkesin bilgisine ;)

Scudo
Herkese Günaydın!

Haşim kardeşim açılışı erken yapsanda ben de organizasyondan haberdar olsam.Bugün ofiste pek duramayabilirim.Sonra haberim olmadı,ayarlayamadım,yetişemedim olmasın :)

günaydın avrupa yakası pedal dostları, mecidiyeköyde hava yağışlı-soğuk

"avrupa yakası"

kendini hissettiren aralık ayının soğuk bir sabahından günaydın herkesçiklereeeeeeeeeee ;)

ben akşama gelmiyorum dostlarım,malum ihtiyarladık bu hava hava beni yataklara düşürür açıkçası. :(

Bu hava düzelmez dostlar, akşam ki Vefa turu iptal olmuştur. Dualarımız, Cuma akşamı havanın elverişli olması yönünde :dua:.

Hepinizin bilgisine..

Günaydın Avrupa Yakası

buzzz:46: gibi bir istanbul sabahı bizi karşıladı. cumaya hava inşallah:rolleyes: düzelirde çıkarız;)

@VOLKANRR

cuma akşamı bu zevki yaşarız inşallah hele kar şööle yüzünü bir göstersin ;)

kardan adam yapalım
burnuna havuç takalım
üşüyormu havada
şapkayı giydir kafayaaaaaaaaa :D

Havanın soğuk ama kuru olduğu bir gün olsun Cuma! :)

avrupa avrupa duy sesimizi
sayın beyler (bildiğim kadarıyla aranızda bayan yok )
günlerdir sizlerle tanışma hayaliyle yaşıyordum bugün izinli olmamama rağmen allem etim kullem ettim sizinle tur ve en önemlisi tanışmak ve avrupa yakası gurup üyeliği almak için bugüne izn aldım ne taklalar attım dün izin koparmak için ve sizler hatta bazılarınız geçen pazar kaçkar yarışı görmüşsünüz hava muhalefeti dolayısıyla turu iptal ediyorsunuz
sizi çiğ köfte partisine davet ediyorum saati siz belirleyin yer florya metrobüs durağı sizinle orada buluşurum özellikle sefa yıldız sakın kıvırma veya sizin belirleyeceğiniz yere ben gelirim
cep tel:0533 371 93 05
kalın sağlıcakla

• Beğen
Tepkiler: Sefa Yıldız
Eeeee Abilerim Ne diyorsunuz ?
Gidebilecekmiyiz ?
Çiğ köfte kaçarmı ?
Evet Duruma ne diyoruz Söz Sizin Ben Size Uyarım :)

merhaba arkadaşlar, boza işini bu gün erteleyelim derim o bölge de soğuk daha etkili olur dönüşte diyorum yine biz yeşilköy veya florya yapalım derim arkadaşlar önerim bu yönde olacak

haşimcim bu öneriye ne diyorsun, akşama çıkalım.

saygılarımla,:cool:

@AYTEKİN ERZAN

Teklifiniz için teşekkürler Aytekin abi. Fakat bunu bugün erteleyelim, en yakın zamana diyelim.

@ayhan248

Abi bugün iptalim ben yine. Akşama mesai görünüyor, o yüzden tur yapsak bile ben katılamam. Zaten yapılmasını da pek tavsiye etmiyorum.

Sadece yağmur olsa tamam, ama arada tipiye çeviriyor. Bu da görüş mesafemizin en aza inmesi demek. Görüş mesafesinin azalması da, tehlike demek.

O yüzden, Cuma akşamına bakalım derim ben. İnşallah Cuma akşamı hava beklediğimiz gibi olur da, geleneğimizi devam ettiririz.

aytekin ince düşücen için sağol,çiğ köfte sözünüde unutma telafi ederiz bir gün ;)

isteyen çıkabilir ama ben en başındada belirttiğim gibi binmiyeceğim bu akşam,yeni yıl üstü tam eğlence zamanı yaklaşırken yataklara düşmiyeyim (ihtiyarlık :D )

levent sana msj gönderemiom şu termallerin kalınlarından 2 adet şeyttir bana midium olsun öpüldün

@VOLKANRR

Ok. Florya tarafına yolun düşerse yakın zamanda da verebilirim.

Volkan mesaj kutun dolmuş ondan gönderemiyosun galiba..

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri