Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
temu neredesin, şu konuştuğumuz kış hazırlığı için motorcuların kullandığı kafamıza takmak için maske aldınmı yanlız göz yerleri gözüken senden bilgi bekliyorum.

Maaşallah, kış için giyim kuşam hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor bakıyorum da :D

• Beğen
Tepkiler: ayhan248
@VOLKANRR

cep telin msj kutusunu boşaltınca silindi. telini yaz,
özelden telimi yazdım.
msj gönderdim baksana!...

@ayhan248

ayhan abi yarın gidecektim ancak zaman bulabildim. sen abi tam kapalı mı istiyorsun yoksa boyundan yukarı olandan mı?

• Beğen
Tepkiler: ayhan248
tüm avrupa yakasına sesleniyorum
çiğ köfte alacağınız olsun o zaman zaten bu akşam binelim demiyorum bisikletsiz buluşalım kastetmiştim çünkü sizlerle tanışmayı bi daha ertelemek istemiyordum neyse kısmet değilmiş bende avrupa yakası pedal grubu yerine avrupa yakası tv dizisi ile idare edrim artık şaka biyana beyler ben öğleden sonra biraz bindim çok özel giyinmeme rağmen binilmez demiyorum ama binecekseniz non-stop binin rüzgarda var yönünü bilmiyorum ama bakın öyle rota yapın en iyisi binmeyin bnedret beyin dediği gibi önümüzde daha çok günler var allah ömür verdiyse herkes kendine iyi baksın içimizden bi şampiyon çıkması ümidiyle iyi akşamlar
temu gözükmüyordun sende sefa gibi genç ve pırıl pırıl arkadaşsın iyi bak kendine
sefa sen bari gel be bilader iki adımsın şurda

Selam Aytekin Abi Bisikletimi Bu akşam Alıyorum ..Yalçını Aradım Getirecek İnşallah, Evde Modemim Bozuldu Nete Giremiyorum 05354997644 Akşam Çıkmayı düşünüyorsan Bir mesaj Atarsan Florya Sahile Çay İçmeye gidebiliriz..Tabi Gelecek Olanlarda Buyursun Gelisinler.. Saat 20.00 den itibaren internetle Alakam Olmuycak malesef.

@Sefa Yıldız

ya hacı colony nin oraya gel çiğ köfteye ne işin var sağilde rüzgar var
0533 371 93 05

Abi Bisiklet Gelemiyormuş Benimde gelişim Yattı inşallah Cuma gününne Görüşürüz.

Akşamlar hayr ola Avrupa Yakası. Hava ıslak değil, yerler de öyle :) Ama acaip soğuk :)

Az daha sabret Aytekin abi. Şunun şurasında Cuma akşamına ne kaldı ki? :)

s.a

arkadaşlar herkese iyi geceler bu aralar aranızdan çok uzak kaldım haşim inde dediği gibi hep mesai hep mesai başımı kaldıramıyorum işten sizleri ve muhabbetlerimizi çok özledim inşallah en kısa zamanda yeniden hep beraber turlarımıza devam edeceğiz şimdilik kendinize çok iyi bakın sağlıklı ve bol pedallı günler diliyorum aman haa dikkat:)

tanıyana tanımıyana herkese selamlar
sağlıcakla kalın

@Haşim Okyay

sevgili haşim ben bugün izinliydim genelde 15:00-23:00 çalışıyorum cuma 19:00-07:00 çalışacağım yani bu hafta yatar haftayı bekleyeceğiz
bu arada arkadaşlar yaşı benden küçük olanların bana abi diye hitap etmesine gerek yok Aytekin yeterli nasıl rahat ediyosanız iyi geceler yarın görüşmek üzere

Günaydın,
hava tatlı soğuk, kuru, tam tur havası ;)

Gününüz aydın ola Avrupa Yakası. Masama güneş vuruyor bu sabah, her ne kadar ısıtmasa da varlığı bile mutlu ediyor insanı :)

"avrupa yakası"

günaydın herkesçiklereeeeeeeeeeeeee ;)

hani kar yağacaktı istanbula yollarda kalacaktık,kardan adam yapıp burnuna havuç takacaktık :(

Günaydın Avrupa Yakası

soğuk bir İstanbul sabahı.... yarın akşam yağış gözükmüyor :winkenlux :cheer:

@temu90

temu kardeşim ben tam kapalı olacak yanlış göz yerleri açık olacak.ayrıca dün akşam tura çıkılabilirmişiz, hava yağmadı kuru ayaz vardı.

günaydın avrupalı pedal kardeşliği

bugün mecidiyeköy cıvarı zaman zaman yalancı güneş oluyor ama hava kuru soğuk eldiven-atkı-kapsonlu kaban şart.hayırlı işler az mesailer dilerim gününüz aydın, cebiniz para dolsun.

olivıum kartalı:cool:

*yarın akşam bende termos var sıcak su getireceğim
*nescafede getireceğim

*istiyen bir arkadaşımızda plastik bardak tedarik etsin
*şekerli seven cebine bir kaç şeker koymayı ihmal etmesin

yarın akşam kimseye söz vermeyin bakın bu sefer gerçekten çok üzülürsünüz :D :D

hafta başı noel için Atina'ya gitme ihtimalim %90 gibi o yüzden yarın akşam eğlenelim. ;)

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri