Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
Akşamlarınız hayr ola Avrupa Yakası. Erken yatın ha ! ;) :D

Görüşmek üzere..

@Haşim Okyay

Ufak bir hatırlatma yarın görüşmek üzere saatlerinizi kurun rahat bir uyku geçirip çamura doyalım:D

Mehmet abi yarın Kaçkar yarışı war ;)
Selam millet :)
parkur fazla teknik değilmiş Yamaç öyle yazmış yarış kısmında..

Koray da ben de Jr'yiz ;)

• Beğen
Tepkiler: msd_57
günaydınlar A.Y.P.G
bu saatte yazabildigime göre ne yazıkki evdeyim:(
sabah tüm hazırlıklarımızı yapıp haşimle çıktık.temu ve koray tekzenden tramvaya bindiler.bizde haşimle akşemsettin duragından onlara katıldık.
henüz iki durak gitmiştikki telefonum çaldı evden aranıyodum.
ve maalesef tramvaydan inip eve dönmek zorunda kaldım:(
çocuk biraz rahatsızlanmış,hanımda paniklemiş beni aramış.
sonuç:ben evdeyim,kerata mışılmışıl uyuyo:)canım benim.
tüm A.Y.P.G'na iyi haftasonları.görüşürüz dostlar.

Eğlenceli bir günün ardından iyi akşamlar avrupa yakası

kötü bir hava ıslak yollar güzel bir parkur daha ne olsun:D bugün yağmura çamura doyduk :D

Gittiniz, gezdiniz ,geldiniz, Haşim Abi Gelsede Resimlere Baksak Bizde Gezmiş olsak Götürmüyolar Bizi Oralara :( :p

Haşim Abi'de fotoğraf yok yarış bölümüne eklemişler ;)

4. oldum :D:D
Temo fotolar için teşekkür tekrar :)
Ama elin değmişken bi mail alıyım lütfen :):D

• Beğen
Tepkiler: temucin90
Toplu start alındığı için birbirimizin fotoğrafını çekme gibi bi şansımız yoktu. O yüzden, diğer arkadaşların çekmiş olduğu fotoğraflarla idare edin artık ;) :)

Bu arada, sabahın köründe ve bu havada geleceğim deyip de gelmemezlik yapmayan Temuçin ve Koray kardeşlerime de teşekkür ediyorum.

İnşallah 2.sine de katılacağız. İple çekiyoruz demi :)

• Beğen
Tepkiler: fatihgüven
Bu arada, Fatih kardeşimizi de tebrik etmek lazım. Yine derece yaptı. Umarım daha da geliştirir kendini diğer arkadaşları gibi. Darısı bizim cücük Koray`ın başına :)

Temu mail'i aldım:)
Teşekkürler :)

Bu arada 2 saate yakın yıkamakla uğraştım o taytla formayı, hala temizlenmediler :D

• Beğen
Tepkiler: ayhan248
@fatihgüven

Vallaha ben doldurdum leğene suyu, attım hepsini içine Fatih :)

Yarın icabına bakarız, çamurlar azcık salıversin kendini :D

@Haşim Okyay

Ben de öyle yaptım en sonunda :D yarışta bu kadar yorulmadım ya:D

bir şey değil Fatih Sizleri artık 1-2 görmek istiyoruz merak etmeyin arkayı ben tutarım sonunculuğu kimseye kaptırmam:D :D

:D ya on yüz bin foto war yine ben yokum seninkiler hariç.. Bırakıyorum yaa :p:p

@fatihgüven

Bakın, abiniz burada ne güzel çıkmış. Biraz uzak kalmışız objektife ama, idare eder :D

http://i230.photobucket.com/albums/ee205/srknyzc/DSCF2553.jpg

Fatih, sen Hasan abinin fotoğrafları arasında kesin varsındır. Hem de bir kaç karede emin ol ;)

Hadi ben kaçtım, gideyim de şöyle güzel bi uyku çekeyim :D Cümleten hayırlı geceler Avrupa Yakası. Yarın görüşmek ümidi ile..

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri